תא טלפון. . .

שלוק29

New member
תא טלפון. . .

אתם יודעים מה הדבר הכי גאוני בסרט הענק הזה? שבשורה התחתונה אנחנו מודים לו לרוצח הפסיכופט... מודים לו על שאיים ברצח על חיינו והכריח אותנו לעשות דבר שבלעדיו לא היינו עושים בחיים. . . "להתודות" את אותו וידוי שלא היינו מתודים לעולם אם לא היו רוצחים אותנו. . . ואז ההרגשה של ניקיון המצפון, קירצוף הנשמה, רחיצת הלב... אז מה אתם אומרים? נכון שכולנו רוצים לפעמים את אותו אקדח מכוון לראש... את אותו רוצח שלא ישאיר לנו ברירה אחרת מלבד הוידוי??? ספרו לי על זה. . . .!

שאנל 25

New member
את אותו רוצח?!..לאו דווקא

לפעמים זה דווקא מלאך טוב(או מלאכית )שבטוב ליבם בנכונות שלהם להקשיב,לקבל ולא לשפוט לא משאירים לנו ברירה אלא להתוודות

שלוק29

New member
לא יודע. . .

אנשים אוהבים מלאכים... ואני מודה שמלאכים (או מלאכיות) זה נורא רומנטי. . . . אבל לכי תדעי שלא נפלת בטעות על איזה "מלאך חבלה" . . . במקרה הזה הייתי מעדיף רוצח פסיכופט כמו שהחדירה לידיעתנו "מרגול" בשירה... "רק שמור אותי מאוהבי ומשונאי השמר בעצמי", חישבי על זה!

שאנל 25

New member
כן...

נפלתי גם על מלאכים.וגם מלאכי חבלה...ועם החשדנות שלי..והמבחני אמון שאני עושה לאנשים...היום..אני מזהה מהר מאוד טיפוסים מפוקפקים.ומזל שיש לי מישהו שם למעלה ששומר עלי ודואג לי.

למעלה