תאריכי יום הולדת!!

amitooshacham

New member
תאריכי יום הולדת!!

כדי שאוסי תוכל לעדכן במדור מאמרים את תאריכי היום הולדת של כולם (כי חצי ממי שרשומים שם כבר מזמן לא בפורום), כתבו כאן את תאריך יום ההולדת שלכם, ואני מקווה שלאוסי יהיה זמן (וכוח) להעלות את זה למאמרים.. אני - 18.2

Gal6

New member
ברר ברר ברר../images/Emo186.gif

הלכתי לבית ספר ב-11 כי המורה ללשון לא באה ונחשו מה? כל המורות לביולוגיה יצאו לאיזה סיור ולא למדתי בכלל.. יופי טופי רק ששכחתי להביא מטריה ואני לא מרגיש את האצבעות (לוקח לי חצי שעה לכתוב את זה) אז בקיצר 20 לאוקטובר

smochkin

New member
../images/Emo186.gifברר ברר ברר בהחלט!../images/Emo186.gif

יצאתי לראיון עבודה כמעט נשרו לי האצבעות בדרך, ב15:00 יש לי עוד אחד ומי יודע באיזה מצב צבירה אני אגיע לשם... היומולדת שלי זה ב25.4 וה20 לאוקטובר זה תאריך יפה מאוד כי אז החבר שלי נולד.

ofofofof

New member
התאריך שלי:

10.1 אופיר

ofofofof

New member
עם שנה

10.01.89 חישוב מהיר . . . . . . . . . . . . . . . . . . אני בן 14! אופיר

smochkin

New member
ששששששש....אני עוד בהכחשה!!!!

ושעה אני מנסה להבין איך כתבת שיש לי עוד חודש יומולדת אם רק בהודעה לפני רשמתי שנולדתי ב1982...ואז קלטתי שכבר רשמתי את התאריך בהודעה לפני....ושההודעה של השנה לא קושרה בכלל...ואיייי מסטולה....... ככה זה שהולכים לאיבוד בתוככי האיזור התעשייה של חולון בחיפוש אחר רחוב עלום שם ולבסוף מסתבר שיש בו שני בתים עם המספר 5!!!! מקבלים בלבלה!!!

scar face

New member
וואלה? גם אני ב- 20.10

כדאי גם לכתוב באיזה שנה, כדי שנדע בן כמה כל אחד. אני נולדתי ב- 1984.

Outlast

New member
רעיון יפה...../images/Emo13.gif

בנקרה לאוסי היה זמן וגם כוח, אבל הייתה (וכנראה שעדיין יש) בעיה במחשב ואני לא יכולה בינתיים לעדכן את המאמר, אני אנסה שוב מחר. בינתיים, כל מי שלא מופיע- לכתוב את התאריך!

smochkin

New member
ואני רק רוצה להגיד

שהגיע הזמן שכבר נפתח את החדר האטום!! הרגע הסתובבתי עם הכיסא לקום ותקעתי את הרגל עם הגרב בדלי מים של החדר האטום!!!!

למעלה