תאריכים!

Yurismaster

New member
תאריכים!

עוד שלושה ימים(יותר קרוב ליומיים) פוקימון 5 מגיע לארצות הברית! ומה איתנו? -מתי יגיע לארץ שלנו פוקימון 4 אם בכלל? מתי תהיה אפשרות למצוא אותו בdivx(באנגלית)? -מתי ימשיכו עם פרקים חדשים(יחסית) בארץ? בחופש? מישהו יודע?

דיברתי היום עם ערוץ הילדים והם אמרו

שבקיץ העונה החדשה של פוקימון תוכנס לשידור

Yurismaster

New member
ישש!ש! עכשיו אני שמח! ...ולא רק

זה, אני, לא יודע כלום במירק אבל בכל זאת הצלחתי להיכנס לשרת של קרטון פאלאס! הם כנראה עברו שרת או משהו, מה שכן- יש שמה מלא סדרות אנימה ועוד סדרות יפות עד פרקים מתקדמים ויש שמה גם פרקים של פוקימון להורדה! אני יודע את זה כי דיברתי עם אחד מהאנשים ששם (יש לפחות 400 בחדר) אבל אני עדיין לא ממש הבנתי איך עושים את זה...טוב, בגלל שאסור לפרסם דברים לא חוקיים אז ככה: תיכנסו לכאן ואז תלחצו על באנר בצד שרשום בו click here to connect #cartoon_palace ואז תוכלו להתחבר ו..אממממ...לדבר! לדבר עם אנשים אחרים! לא תוכלו להוריד מלא דברים של מלא סדרות באיכותת יפה והורדה מהירה שמה(אולי)... אז תיכנסו

R m4n1

New member
../images/Emo4.gif

הסרט (הרביעי) כבר לא נראה לי יגיע ואני אתפלא אם החמישי יבוא. זה כבר לא משתלם להם ליבא את הסרטים מפני שהם יקרים ויש מעט מאד אנשים שנותרו שאוהבים פוקימון. אבל יש סרט שיהיה שווה להם סופר ליבא!!! MATRIX RELAODED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום אני הולך לקנות כרטיסים אני מחכה לזה כבר שנה!!!!!! וראיתי את כל הטריילרים!!!!!!!!!! סרט סופר סופר פיצוץ!!!!!!!1

gloom

New member
../images/Emo169.gif אלק תפוד ../images/Emo169.gif

לא משנה רק רציתי להגיד שהסרט החמישי עדיף לראות ביפנית ובכלל בערבית, היום הורדתי ברבי גירל בגרמנית ונשכבתי על הרצפה אבל מה אתם מבינים אני רק סודני.

Yurismaster

New member
אני מכיר את ברבי גירל בגרמנית!

זה קורעע! זה נשמע כמו שיר מלוכלך כמו לא יודע מה....אבל זו רק השפה, יש לנו איזה אחד שיודע גרמנית טיפה בכיתה והאו אומר ששלו המילים המקוריות רק בגרמנית...וזה עדיין נשמע כמו ....כמו לא משנה מה

למעלה