תאריכים מדויקים

תֶּשֶׁת

New member
תאריכים מדויקים

בואו ננסה למצוא כמה שיותר שירים עם תאריכים מדויקים וכך אולי נוכל להרכיב מהם לוח שנה. דוגמה: בשיר "24 שעות" של שלמה ארצי מדובר על "יום נהדר, 24 באוקטובר, יום בהיר שטוף שמש." ועוד אחת: בשיר "קוק בצהריים" של החברים של נטאשה כתוב "השני באוקטובר אלף תשע מאות תשעים ומעלה."

../images/Emo13.gif

סיגליות- דיוויד ברוזה "בשני בכל נובמבר" (נראה לי שזה התאריך...) חום יולי אוגוסט- שלמה ארצי.

ידעתי שיכולה להיות לי טעות...

אף פעם לא שמעתי את השיר באיכות כ"כ טובה
נחמד להכיר

naps

New member
... יש לי אחד

מוניקה סקס (מופתעים?)- מילי. "10 ביוני, מצעד לועזי על השטיח דיכאון וזבובים"

איזה מגניב

כל התאריכים שכתבתם קשורים אליי איכשהו! 10 ביוני זאת אחותי 9 בנובמבר זאת חברה טובה 24 באוקטובר זה ידיד שלי ואני קרובה ל-2 באוקטובר. אני ב-1 :) נכון שמאוד מעניין אתכם? אני אתרום משהו קטן- אמנם התאריך לא הוזכר במפורש, אבל בשיר של ג´ניפר לופז (waiting 4 tonight) הכוונה היא ל-1.1.2000

שלמה ארצי!

יש לו שיר אחד בשם דו"ח רצח והוא מציין שם את תאריך ההתנקשות ביצחק רבין, ובאיזה נשיא מארה"ב, נראה לי שזה קנדי בשנת 60 ומשהו.. אולי 61. שכחתי את התאריך המדויק, הוא אומר משהו כמו: "___________ נרצח, כנראה פעמיים, שתי יריות מאקדח של מתנקש. הלוויותו נערכה יומיים אח"כ, מטורף אחד ירה בו מאיזה סיבה. היינו בצופים שיחקנו כדורגל, דו"ח רצח מתחיל........" "כמה דמעות... כמה שיגעון עוד אפשר לזהות? כמה ימים, כמה חשיכה, יעברו עד ש.... הכל ישכח?" אתם זוכרים את התאריכים המדויקים? כי אני שכחתי... חוץ מרבין שזה 4 בנובמבר 95

תֶּשֶׁת

New member
כן

קנדי נרצח ב-22.11.63 רבין ב-4.11.95 השיר נכתב ב-23.11.95 אז מה יש לנו כבר? יוני - 10 אוקטובר - 2, 24 נובמבר - 2, 4, 22, 23 אלה 7 ימים. קדימה - רק עוד 359 ימים! (29 לפברואר גם קיים..)

תשת יקירי...../images/Emo8.gif

בשיר סיגליות התאריך הוא ה-9 בנובמבר... "ובתשיעי בכל נובמבר, בלי ברכה, בלי שם או רמז. שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט..."

No Prob. Tommy boy

ויש לי הצעה... תחשבו על תאריכים משמעותיים. לדוגמא יום העצמאות של ארה"ב - 4 ביולי רצח של אנשים חשובים. היום שבו הלכו על הירח. יש איזה שיר עם 4th of july מי מוצא ? פשוט אלו תאריכים בטוחים. גם תחפשו ביום ההולדת שלכם. מי יודע, אולי מישהו כתב לכבודכם שיר

אתנה33

New member
גם לדייק צריך ? ../images/Emo166.gif

חמישה במאי השעה שלוש יום שני מה איכפת לך מה איכפת לך אם הוא יבוא

mug

New member
אני לא יודעת אם זה נחשב...

u2- new year´s daY יענו ה- 31 בדצמבר.... ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות! (כמובן)

למעלה