תאריך עברי

הדס2307

New member
תאריך עברי

שלום קרן, אני חוגגת את יום ההולדת שלי בתאריך העברי, יט בתמוז תשל (23.07.70) האם אלה המספרים שאליהם צריך להתיחס נומרולוגית? איך מתרגמים מספרית את שנת הלידה העברי? תשל אם אני 'לא אוהבת' את הנתונים שמוביל אותי התאריך העברי ואעדיף להשתמש בלועזי, האם העתיד משתנה?.... מציעים לי להכנס לשותפות בתחום המקצועי, האם כדאי לי? תודה ושבת נפלאה.

תאריך עברי ,

אני אישית בתור נומרולוגית הפועלת בשיטה לפי הראיה הקבלית אומר שאני באופן אישי בונה מפות נומרולוגיות ועורכת הצלבות של שני תאריכי הלידה - תאריך לועזי ותאריך עברי מפני שבגישתי לשניהם ישנה משמעות דומה ושניהם מרכיבים מפה שלמה ומקיפה ומראים את שני צדדי הגורל של האדם. ישנם נומרולוגים שלא מתייחסים לתאריך עברי , על אחד וגישתו אני מאמינה שינה השפעה גדולה וחשובה לא פחות מהתאריך הלועזי . בכדי לחשב את תאריך הלידה העברי יש לדעת את נוסחאת החישוב וזה לא רק לנסות ולהפוך את השנה העברית למספרים ישנה נוסחאת חישוב מיוחדת לתאריך העברי והמשמעויות שלה שונות מצורת חישוב של תאריך הלועזי . ולכן אינני יכולה לפרט לך כאן איך מחשבים את התאריך העברי . לשמחתך או לצערך , תלוי איך מסתכלים על זה ... אין דבר כזה בנומרולוגיה מה קורה אם אני לא אוהבת את המספרים בתאריך הלידה שלנו , וזאת אחתץ הסיבות למה לא ניתן לשמחתינו לשנות תאריכי לידה וזהו נתון קבוע ובלתי ניתן לשינוי ! ולכן גם כל הפוטנציאלים שמופיעים בתאריכי הלידה לא יכולים להשתנות אך העתיד כן יכול להשתנות בהתאם לבחירותייך ומעשייך שכן ישפיעו על העתיד. ולגבי שותפויות עסקיות - השנה זהו זמן מצויין אך יש לבדוק את החוזה ואת כל התנאים מראש מול עורך דין ולדאוג שהכל יהיה כתוב ומוסכם. בהצלחה,קרן

למעלה