תאריך למפגש? אוקיי, אז החלטנו (בערך:]) איפה יהיה המפגש והכל.. צריך לקבוע תאריך.. מי יכול מתי?
J Just Yula New member 5/10/05 #1 תאריך למפגש? אוקיי, אז החלטנו (בערך:]) איפה יהיה המפגש והכל.. צריך לקבוע תאריך.. מי יכול מתי?
D dirty boots New member 5/10/05 #2 נראה לי שאני מעדיף לא ב23, כי יש עוד מפגש, אבל זה תלוי מה יהיה [חברים וכאלה], מה שאתם רוצים בכללי
D dirty boots New member 5/10/05 #4 ד"א, אני נוסע לתומי בדרך לחיפה, ופתאום בדרך אני רואה שלט ענקי שכתוב עליו "הטברנה באודים"
פ פונצית גירל האמיתית New member 5/10/05 #7 הם שינו את כל העיצוב, את חייבת לראות, ויש להם עכשיו צ'לואיסט, כינוריסט וזמר בערבי שישי. הם השתנו כל כך...
הם שינו את כל העיצוב, את חייבת לראות, ויש להם עכשיו צ'לואיסט, כינוריסט וזמר בערבי שישי. הם השתנו כל כך...
פ פונצית גירל האמיתית New member 5/10/05 #10 רק שעכשיו יש גם ארנבים, ציפורים, שרקנים ועוד כל מיני חיות שכאלה. 0.0
N NiKi†a New member 5/10/05 #12 אוו איזה יופי ../images/Emo9.gif ונכון ליד יש בית עם 2 כלבים קטנים כאלו? הכלבים האלה שהבעלים שלהם בנו להם גן שעשועים כזה בתור מלונה הם מתו?
אוו איזה יופי ../images/Emo9.gif ונכון ליד יש בית עם 2 כלבים קטנים כאלו? הכלבים האלה שהבעלים שלהם בנו להם גן שעשועים כזה בתור מלונה הם מתו?
S s h e e p i t New member 5/10/05 #16 ניחה להרוג את הארנבים שלך אבל למה להרוג לאנשים את הכלבים שלהם?!
S s h e e p i t New member 5/10/05 #18 נראה לי הכי פשוט יהיה לפתוח הרבה הודעות חדשות שבכל אחת יהיה תאריך וכל אחד ישרשר לתאריך שהוא יכול בלי לשרשר למיניהם כי זה באמת לא מעניין תודה. אני.
נראה לי הכי פשוט יהיה לפתוח הרבה הודעות חדשות שבכל אחת יהיה תאריך וכל אחד ישרשר לתאריך שהוא יכול בלי לשרשר למיניהם כי זה באמת לא מעניין תודה. אני.