תאריך לידה

• פותח הנושא rinba
  • פורסם בתאריך

עינת

New member
מירה

ראשית סליחה שרשרתי בטעות את הודעתך להודעה אחרת. לגבי אתר רוחות איני יודעת מה כתובתו אבל אם תשאלי אותי הוא מלא בשטויות ולא רציני כלל ועיקר.יש אתר אחד רציני בתחום שיש אליו קישור בקישורי הפורום אם תרצי. ולשאלתך לפי המצב בו את נמצאת בהחלט יש לך סיכוי לזכות במכרז למרות שיתכן מאוד שעודף רגישותך תכשיל אותך אלה אם כן זה בתחום הטיפולי או בתחום החינוך. מעבר לכך חשבי טוב האם זה באמת מה שאת רוצה ואם תוכלי לנתק את רגשותייך ולפעול הגיונית כיוון שבמשרת ניהול כידוע לך לפעמים אנחנו צרכים לעשות דברים שמנוגדים לרגש... בהצלחה.

rinba

New member
תאריך לידה

במסר הקודם שכחתי לציין את שמי: שמי: 2155 שם משפחתי: 25741

rinba

New member
תאריך לידה

עינת היקרה, אני רואה שהמסר הראשון שלי לא עבר... בכל אופן שמי 2155, ושם משפחתי 25741. אני בחודשי הריון מתקדמים וככל הנראה אצטרך לעבור לידה בניתוח קיסרי. אשמח לקבל המלצה לתאריך שיהיה אחרי ה-20 בחודש יולי. תודה.

עינת

New member
rinba

ראשית סליחה ששרשרתי להודעתך הודעה אחרת,טעות שלי. אני יכולה בהחלט לתת המלצה אבל נדרשת לשם כך עבודה מרובה,אם תתני לי אופציות שהעמידו לרשותך אשמח לבדוק את הטובה ביותר מבינהן. והכי חשוב שיהיה במזל טוב.

rinba

New member
עינת, תודה על המענה

זה יכול להיות בין ה-21 ל-31 ביולי... ונורא חשוב לי שזה יהיה יום טוב גם עבורי וגם עבור היילוד. המון תודה.

למעלה