תאריך המפגשששש!!! הצעה, כמובן. מה דעתכם על יום א' 4.4.04 בשעה 17:30 בערך מי שיכול-- מי שלא--
ל לונה לון New member 24/3/04 #1 תאריך המפגשששש!!! הצעה, כמובן. מה דעתכם על יום א' 4.4.04 בשעה 17:30 בערך מי שיכול-- מי שלא--
ד דיתוּש New member 24/3/04 #4 ../images/Emo45.gif(ושאלה) תגידו, יש מישהו שגר בארמון הנציב ויוכל לקחת אותי / לנסוע איתי באוטובוס / לחלוק מונית אם לא מתאים לו המצב ( )? פשוט אין לי מושג איך מגיעים לגן סאקר
../images/Emo45.gif(ושאלה) תגידו, יש מישהו שגר בארמון הנציב ויוכל לקחת אותי / לנסוע איתי באוטובוס / לחלוק מונית אם לא מתאים לו המצב ( )? פשוט אין לי מושג איך מגיעים לגן סאקר
C cool tzali New member 25/3/04 #12 תגיעי לתחנה מרכזית או לאגריפס, ומשם זה לא יותר מדקות ספורות. יש אוטובוס מארמון הנציב לתחנה מרכזית בטוח...
תגיעי לתחנה מרכזית או לאגריפס, ומשם זה לא יותר מדקות ספורות. יש אוטובוס מארמון הנציב לתחנה מרכזית בטוח...
ב בעעעעעעעעעע New member 25/3/04 #8 הצעה.. אני מציע שיהיה לאנשים את המספר של מי שמערגן את זה אני אישית לא אבוא אם לא יהיה לי מספר ומנסיון קודם שלי עדיף שתדברו אם מישו על המיקום והכל
הצעה.. אני מציע שיהיה לאנשים את המספר של מי שמערגן את זה אני אישית לא אבוא אם לא יהיה לי מספר ומנסיון קודם שלי עדיף שתדברו אם מישו על המיקום והכל
ר רוקדת עם זאבים New member 25/3/04 #9 ../images/Emo45.gif ואני גרה באזור קטמון אם מישהו צריך טרמפ וכנראה אני אגיע מאזור תלפיות (מהעבודה) אז מי שרוצה ייצור איתי קשר במסרים ויקבל מס' טלפון
../images/Emo45.gif ואני גרה באזור קטמון אם מישהו צריך טרמפ וכנראה אני אגיע מאזור תלפיות (מהעבודה) אז מי שרוצה ייצור איתי קשר במסרים ויקבל מס' טלפון