תאריך גיוס 11.8

עודד86

New member
אז ככה :

אתם תלכו לטירונות 02 הכי קלה בעולם בניצנים,זיקים או אולי אפילו מחנה 80 ואחרי חודש גג של טירונות שבה רק צחוקים, אתם תחזרו לבקו''ם לראות את הקצין מיון שוב כי לפי דעתי רואים אותו גם ביום הגיוס, ואז תדעו לאן אתם בדיוק הולכים, בהצלחה בטירונות הכי בדיחתית בצה''ל...

The Bugi

New member
זה שטירונות 02 זה קייטנה אני יודע

רק שבלשכת גיוס אמרו שאנחנו רואים קצין מיון ביום הגיוס כלומר, נדע לאן אנחנו הולכים לפני הטירונות.

yossir41

New member
תודה על הפירוט.. ו..

לא אומרים לנו ת היעוד ביום של הגיוס? כאילו נצטרך להעביר את הטירונות בחוסר וודאות של להן הולכים במקרה ולא יהיו קשרים? ואם כן... איך זה הולך כשמחלקים את המדים נגיד אני חיל אויר יביאו לי כבר מדים בהירים? או שאני אקבל מדים בצבע רגיל ורק אחרי שיגידו לי שאני חיל אויר אם אני באמת שם אז מחליפים לי את המדים?

The Bugi

New member
האמת היא שאמא שלי דיברה עם האיש

הזה אתמול, הוא סידר אותי במודיעין, רק מה אני לא יודע איפה במודיעין בדיוק. בשביל זה אני צריך לדבר איתו בהקדם.

yossir41

New member
סבבה אבל תקווה שתפקיד במודיעין טוב

לא שאני מבין בזה משהו אבל יש תפקידים מודיענים שהם באסה של החיים שלא סתם יזרוק אותך למודיעין....

Evya3003

New member
כמוני כמוך..../images/Emo13.gif

כולנו בתאריך הזה, ואף אחד מאיתנו לא יודע לאיפה הוא הולך להשתבץ... בהצלחה לכול הפרופיל 64..חח איזה טירונות בדיחה תהיה.. ונקווה שנעבור אותה ביחד בצחוקים! אייסקיו:163248163

למעלה