תארו לעצמכם...

deddy23

New member
תארו לעצמכם...

עזבו רגע זכויות וכו' ואת כל הסיבות שלא מאפשרות דבר כזה - תארו לעצמכם סרט שמשלב בין DC לMARVEL? את מי הייתם רוצים לראות נלחם במי ולמה? איזה קבוצות הייתם רוצים לראות אחת נגד השניה? איזה שיתופי פעולה הייתם רוצים לראות? (גם מצד גיבורים וגם מצד ה"נבלים"...) ואם נגיד רק דמות אחת - רק אבל רק דמות אחת משני היקומים של שתי החברות צריכה לעמוד בסוף - לאו דווקא כמנצחת אבל כדמות האחרונה שעומדת - איזו דמות זו הייתה לדעתכם? ההעדפות האישיות שלי - נגיד לראות את ד"ר דום ולקס לותור יחד עם הג'וקר וגלקטוס משתפים פעולה כנגד כל המוטציות גם XMEN גם החבר'ה של מאגנטו, גם ספיידרמן ובקיצור נגד כל כל המוטציות, או למשל לראות את ה-SECRET SOCIETY של גרוד נלחמים בXMEN, ולגבי דמות אחרונה שעומדת אחרי שכולם אבל כוווווווווווווווווווווווווווווולם נפלו - יש רק אחת: סופרמן.

Artoo Detoo

New member
האמת

שלא הייתי רוצה שיהיה כזה סרט, כי זה די יהרוס... אבל אם כבר אז הייתי רוצה סרט של The Avengers נגד Justice League, שבסוף הם משתפים פעולה נגד אויב משותף. או סרט בסגנון פרדי נגד ג'ייסון או הנסוע השמיני נגד הטורף, כלומר גיבור אחד ממארוול נגד גיבור אחר

spidey 82

New member
כמו ש-Artoo Detoo אמר. אם כבר,

זו האפשרות הכי הגיונית. חוץ מזה, למה שגלאקטוס ישתף פעולה עם אחרים? זה לא מתאים לדמות שלו.

Aeon

New member
אם זה אחד מ - DC ואחד מ - MARVEL

אז באטמן נגד...

Aeon

New member
הפנתר השחור (או Black Panther)

Artoo Detoo

New member
זה יכול להיות נחמד

באטמן נגד בלאק פנתר. ובאמת ממש לא מתאים לגלקטוס לשתף פעולה אם אחרים, במיוחד לא עם לקס לותר וכל האחרים שהזכרת.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלפי מה שאני יודע מארוול עשו

פעם מ"ס חוברות של הדמויות של DC לא? ככה שאני לא רואה בעיה "בזכויות יוצרים" וגם ראיתי פעם סרטון של משחק הוקי MARVEL נגד DC זה היה ממש מצחיק XD הוא היה עשוי ברמה [יכול להיות שהוא אמיתי]

Artoo Detoo

New member
כן, לפי מה שאני יודע היה פעם מספר

חוברות של טין טייטנס נגד אקסמן. אבל זה לדעתי ממש לא רעיון טוב אם יעשו כאלה סרטים, או אפילו 'יארחו' דמויות מסרט אחר בסרט אחר כי זה יותר סגנון של קומיקס, צריך לזכור שזה עדיין סרטים שמדברים גם אל קהל אחר. מקסימום שבמקום סרט על איירון מן, סרט על קפטן אמריקה, סרט על ת'ור וסרט על ניק פיורי אז יעשו כבר סרט כולל על האוונג'רס.

Artoo Detoo

New member
אני לא מתכוון לסרט בסגנון הזה

אני מתכוון לסרט קולנוע מצולם, האמת אני לא אתנגד לגרסא קולנועית ויותר ארוכה לסרט Ultimate Avengers, אני גם מעדיף את המראה שלהם מאשר The Avengers המקוריים.

spidey 82

New member
זה סרט באורך מלא, רק שהוא מיועד

ל-DVD. למיטב הבנתי, העלילה מושפעת מאולטימייטס, אבל המראה הוא של אוונג'רס. מבחינה כלכלית הסרט הזה (מצוייר, מופץ ישירות לשוק הביתי)משתלם יותר למארוול.

Artoo Detoo

New member
למיטב הבנתך?

הסרט מבוסס על האולטימייטס, והוא לא באורך מלא, סרט ההמשך יוצא ביולי. המראה מושפע מהמראה של האולטימייטס ושל האוונג'רס, שזה במילא כמעט אותו דבר. אני מתכוון שאני לא אתנגד לגרסא קולנועית (מצולמת) וארוכה יותר של הסרט.

spidey 82

New member
הוא באורך מלא. 72 דקות.

מה אמרתי? העלילה מבוססת על אולטימייטס. אבל המראה מושפע גם מאוונג'רס (ת'ור ללא זקן, העיצוב של השריון של איירון מן). הבנתי שהתכוונת לגרסה מצולמת. אבל תאלץ להסתפק בזה בשנים הקרובות. כלכלית זה משתלם יותר למארוול.

Artoo Detoo

New member
עבר זמן ו...

ניסיתי את Ultimates 1, מאוד נהניתי. Ultimate Avengers אולי מבוסס על הווליום הראשון וקצת על השני, אבל כמעט אין דמיון, כמעט ואין. Ultimates (הקומיקס) הרבה יותר טוב מהסרט ואני ממליץ עליו בחום..

spidey 82

New member
Amalgam.

בין מארוול ל-DC אין אהבה גדולה (רק מכיוון המנהלים הבכירים, בעיקר ב-DC) כיום, אז הקרוסאוברים נדירים מבעבר. גם כך הפכו אותם למשהו זול כשפירסמו אותם בכמויות. לגבי סרטים זה בעייתי יותר. זכויות ההסרטה של 99 אחוז מדמויות DC שייכות לוורנר, חברת האם של DC. הדמויות המוסרטות של מארוול או אלו שהעבודה עליהם החלה לפני 2005 שייכות לאופנים שונים. בשנה שעברה מארוול הכריזה על הקמת אולפן עצמאי ושיווק ההפקות דרך פאראמונט, בנוגע לכל הדמויות שעדיין לא נמכרו לאולפנים אחרים. כעת הם במעמד דומה לזה של DC. אבל עדיין, סיכויים נמוכים מאוד לראות סרטים משותפים.

Artoo Detoo

New member
דרך אגב מנהלים:

אבי ערד ישראלי/יהודי? אני יודע שסטן לי יהודי, היה כתוב בויקפדיה שההורים שלו היו יהודים דתיים מרומניה.

Artoo Detoo

New member
למי שלא הבין זו לא הודעה שמופנת

למנהלים, אני מדבר על מנהלי חברות.

spidey 82

New member
סטנלי ליבר במקור.

אבי ארד ישראלי לשעבר. הוא עבר לארה"ב בשנות השבעים ועבד כיצרן צעצועים. בשנות השמונים והתשעים הוא נודע בהפקת סדרות מצויירות של מארוול ובעיקר אריה סבן. בשנות התשעים החברה בבעלותו (כשותף), טוי ביז, קנתה את מארוול וארד מונה למנכ"ל חטיבת הבידור של החברה.

למעלה