תארו לכם

mrpink3

New member
תארו לכם

מה שקצת ההפריע לי בסרטים של טרנטינו לפעמים היא שיש כל כך הרבה דמויות מעניינות שנראה שהולכות לככב בסרטים אך הן מקבלות מעט מידי זמן מסך, או כאלה שמסוגלות לככב בסרט משל עצמם (הוגו שטיגליץ, מיסטר פינק, היפנית מקיל ביל, כל דמות מספרות זולה). ולפעמים טרנטינו אכן מדבר על רעיונות כאלה אבל הם אף פעם לא יוצאים לפועל.
אם לטרנטינו ימאס מהקולנוע והוא יחליט לעשות סדרת טלוויזיה, כמו הסמויה, סדרת פשע כזאת של 5 עונות שכתובה על ידי קוונטין טרנטינו..איזה דבר גדול זה יהיה

מוגש כחומר למחשבה.
 
מסכים מאוד.

אני לא יודע אם הייתי רוצה לראות אותו מביים סדרה שלמה, כי שיטת בימוי אחת לאורך כמה עונות יכול לעייף ותמיד עדיף לגוון בבמאים, אבל לא הייתי מתנגד לאיזה אפוס פשע רחב יריעה שלו. אם יש בנאדם שיכול להחזיר לסגנון המאפיה של שנות ה-20-30-40-50 את כבודם, זה הוא.

אבל אגב, אני לא מסכים שפינק לא מקבל מספיק זמן מסך. הוא בין 4 הדמויות הכי חשובות בסרט, ביחד עם ווייט, בלונדי ואורנג'.
 

mrpink3

New member
התכוונתי גם לדמויות שיכולות לככב בסרט שלם

והוא לא חייב בהכרח לביים את כל הפרקים, או לביים בכלל.
 

serginho7

New member
ראיתי אתמול את הממזרים, ועלתה לי אותה מחשבה

בראש.
הרבה דמויות מעניינות עם פוטנציאל ועם כל כך מעט זמן מסך.
אפילו האנס לנדה, שהדמות שלו סוחבת את הסרט לדעתי, מקבל מעט מאד זמן מסך.
ממזרים חסרי כבוד בתור מיני סדרה של 8-10 פרקים הייתה יכולה להיות ממש אחלה.

אני מאד מקווה שמתישהו טרנטינו ייקח פסק זמן מקולנוע (או שיימאס לו) ויכתוב איזו סדרה לטלוויזיה.
ולא חובה שהוא יביים הכל, גם את הסופרנוס (יישתבח שמה) ביימו הרבה אנשים. רק שיהיה אחראי על הרעיון ועל התסריט. ויביים את הפיילוט ואת הפרקים החשובים.
 

מיכאל1411

New member
זואי בל ב'ג'אנגו'

הדמות שלה הייתה אמורה להיות מורחבת ומתחת לבנדנה טרנטינו סיפר שהיינו אמורים לראות שאין לה לסת.
אז למה הייתה בה התמקדות פה ושם בסרט וטיזינג? לא ברור. היו מורידים אותה בעריכה כליל וזהו.
 

timboy123

New member
אפרופו זה...

למישהו יש מושג את מי אמבר טמבלין שיחקה בסרט? בIMDB כתוב בת של בן של אקדוחן (Daughter of a Son of a Gunfighter)
 

timboy123

New member
גם אני לא הבנתי את הקטע הזה...

והאמת גם די איכזב אותי, באחד הטריילרים, אם לא בכמה, הדמות שלה הוצגה בתור דמות מסתורית כזאת לשוט אחד, וכל הסרט חיכיתי שיקרה איתה משהו, ובסוף-כלום.
 
למעלה