תארו לכם,

archer girl

New member
תארו לכם, ../images/Emo79.gif

שאתם הולכים ברחוב, מסתובבים, ופתאום קולטים גבר בלונדיני, עם משקפי שמש, מסתובב עם גיטרה וחבורת ילדים מסביבו... כל מה שאתם מצליחים להוציא מהפה זה מילמולים שנשמעים כמו "ג'... גגג'... ג'ו...". אחרי שאתם מצליחים להתעשת, מה הייתם אומרים לו? ובקיצור, מה הייתם אומרים לג'ון אם הייתם פוגשים אותו?
[האמ, אחרי שקראתי את כל הארכיון במלואו, לא מצאתי שרשור כזה. אבל אם אני מפגרת ופספסתי אותו, ענבלירון, את מוזמנת למחוק :)]

inbal287

New member
../images/Emo6.gif! אחלה רעיון../images/Emo9.gif.

אממ אוקיי, אני די בטוחה שהייתי מתנהגת כרגיל ולא מתחילה לצרוח או משו. הייתי לוקחת נשימה עמוקה, ניגשת אליו ומציגה את עצמי. ואח"כ שואלת אם בא לו לנגן משהו. ואז היינו יושבים ברחוב ומנגנים לעוברים והשבים... מגניב, לא?
כמובן שגם הייתי מדברת איתו ושואלת אותו כלמיני שאלות על המוזיקה שלו ועל הלהקה וזה, כדי לרכוש ידע שאולי יעזור לי
. [השרשור יטוגלן
]

Deadly Whisper

New member
לא הייתי אומרת כלום|:

הייתי מתעלפת.
לא,סתם. הייתי מבקשת חתימה ולהצטלם או משהו. הייתי גם אומרת שאני אוהבת אותו מאוד ושהוא אחד האנשים הכי מוכשרים שיש לדעתי.

msh196

New member
אני לא הייתי צועקת

אני חושבת , שהייתי די בשוק אולי נחנקת אבל אם הייתי מצליחה לזוז הייתי אומרת לו שהוא מדהים , וגדול ואני מקווה שלא יפסיק להפיק מוזיקה מדהימה אף פעם

archer girl

New member
חעח אני ../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

נמנמ. עשיתי חזרות >< טוב, אם בכלל הייתי מצליחה להתעשת [ונראה לי שלא], קודם כל, הייתי מציגה את עצמי, ואז... ואז... הייתי אומרת לו [על הלהקה], כמה הם מדהימים, כמה אני אוהבת את המוזיקה שלהם, וכמה הם נהדרים בתור אנשים. נמ, הייתי אומ רת לו כמה חשוב שהוא [והלהקה] ימשיכו לעשות את מה שהם עושים, ולתרום ^^ וחוצמזה, הייתי מזכירה לו שגם בישראל יש מעריצים שמחכים להם!
ואז הייתי מבקשת תמונה או משהו ^^
.

msh196

New member
../images/Emo45.gif

כן מישהו צריך להגיד להם שאנחנו מחכים להם בארץ

Conviction

New member
ממ...

קודם כל, הייתי בשוק. לא הייתי מאמינה שהוא מולי. אחרי זה הייתי ממלמלת Oh my god, I can't believe it's you! אהאהאההע אומייגוד!! [
]. אם הייתי יכולה לדבר נורמלי, הייתי אומרת לו שאני אוהבת אותו וזה [קיטשי], שהוא אמן מדהים, שהמוזיקה שלו נפלאה ושלעולם לא יפסיק לעשות אותה, שהוא נראה בנאדם מקסים, ושאני שמחה על ההזדמנות שהייתה לי לפגוש אותו. בהנחה שזה לא היה בישראל, הייתי כמובן אומרת לו שיבוא לכאן.

Bad Medicine

New member
אני הייתי..

מספרת לו עד כמה שהוא עזר לי בחיים עם כל השירים שהוא כתב. איך שהם עזרו לי בזמנים הקשים ואיך שהפכו לחלק בלתי נפרד ממני...ואז...אז הייתי מבקשת לחבק אותו. חיבוק כזה שיאמר תודה על הכל... אחרי זה בטח הייתי מתאשפזת בבי"ח מרוב הלם ולא שוטפת את עצמי חודשיים והולכת עם הידיים מול הפנים ורק אומרת "חיבקתי אותו.." חח:)

למעלה