תארו לכם ש...

Kryptonite

New member
תארו לכם ש...../images/Emo168.gif

הסידרה הייתה מתרחשת בשנות ה90', או אפילו בשנות האלפיים - עם אותו קונספט כמובן - שישה חברים טובים (אריק דונה הייד מייקל ג'קי פז), כל אחד עם האופי שלו. אתם חושבים שהסידרה הייתה יוצאת אחרת? יותר מצחיקה? הבדיחות היו אחרות? החבורה הייתה מתנהגת אחרת בנוגע לנושאים מסויימים? תושובות שלי תבואנה מאוחר יותר...~_^

מורדת14

New member
../images/Emo26.gif_____________../images/Emo36.gif

איכ
לא היה שווה במיוחד.. הנוער של היום שטחי ודפוק, והכל היה שונה... לא בטוחה שהייתי רואה אז.....

NuFiFiT

New member
לדעתי לא יהיה

מצחיק כמו עכשיו... למרות שחברים מצחיק מאוד וזה מתרחש בשנות ה-90 >די דומה<

mor kutcher

New member
אני בטוחה שהסדרה הייתה אחרת...

כי הסבנטיז זאת תקופה של כיף...תקופה מטורפת
ושנות האלפיים לגמרי אחרות...בטוח שהבדיחות היו שונות-כי רוב הבדיחות בסדרה קשורות לתקופה המסויימת שהם חיים בה...התפאורות היו שונות, הבגדים, האווירה...הכול!!!! חלק מכל המגניבות הזאת של הסדרה היא עצם העובדה שהיא בשנות ה-70, ולא הייתי רוצה שהיא תשתנה!!!!!

N i c o l e

New member
היה יוצא "חברים"../images/Emo3.gif

טוב, אולי "חברים" בימי התיכון.... המ....זה רעיון לסדרה ספין אוף לא?

סחה על הדיון, צחי!

באמת נושא מעניין. אני יודעת בלי כל ספק, שאם הסדרה הייתה ממוקמת בשנות ה-90' או בשנות האלפיים היא הייתה הרבה הרבה פחות טובה ממה שהיא. נימוקים? בבקשה: חלק גדול מהיופי והכיף שבסדרה היא אווירת הסבנטיז שבה. זה המוזיקה, הבגדים, ההתנהגות והסמים. זה הכול. אלה היו שנים גדושות ופרועות, שנים שתמיד כיף להביט אחורה בנוסטלגיה ולהיזכר בהן (או להכיר אותן- למי שעוד לא נולד אז [כמוני.
]). סדרות על בני נוער שמתרחשות בשנות התשעים או האלפיים כבר יש לנו בשפע. חוץ מזה, אני לא חושבת שאפשר למקם את הסדרה בשנות האלפיים בלי לשנות את הקונספט שלה. הסדרה מושתתת על שנות השבעים, שנות השבעים הן חלק בלתי נפרד ממנה. אפילו הייתי מגזימה ואומרת ששנות השבעים הן הדמות הראשית בסדרה. אווירת ה-70' היא שהופכת את הסדרה למה שהיא, ובגללה (גם בגללה) אני אוהבת את הסדרה כל-כך.

Kryptonite

New member
אני מסכים עם התשובות פה...../images/Emo168.gif

כלומר, הסידרה הייתה מאוד שונה. החבורה הייתה פחות תמימה, אנליודע איך להסביר את זה, אבל יש בהם משהו... משהו כזה תמים, שזה מה שתפס אותי מלכתחילה. וזה מה שטוב בה כל כך... כמובן שהמוזיקה הייתה אחרת, התפאורה הייתה שונה, התסרוקות היו אחרות (אריק עם קוצים!
) והמרתף היה שונה...

Magi¢ Girl

New member
זה היה הרבה פחות טוף!../images/Emo174.gif

אבל מצד שני זה היה נחמד... קודמכל הבגדים היו אחרים.. הם לא היו יוצאים לציד [או שכן
], גם התסרוקות היו שונוץ [כמו של קיטי אקסמפל], המממ.. :O

dont worry

New member
../images/Emo42.gif

בעיקרון כמו שהשאר אמרו זה היה יוצא פחות טוב. אם הייתי רואה עכשיו סידרה שמתרחשת לפני שנתיים לא הייתה את אותה האוירה. אבל אם עוד 30 שנים יעשו סידרה על היום זה יכול להיות מאוד מצחיק. כי הדבר המצחיק העיקרי הוא "להסתכל אחורה בזמן" לראות את הפן המצחיק של פעם.

Bohemian kid

New member
יש כזאת סדרה../images/Emo70.gif

בישראל שמה: ח-ב-ר-י-ם
די דומה 6 חברים אחד מפגר, אחד חנג', אחת מטורללת (בחברים זהיקיון ב70S סץם פרחית), הבחור שצוחק על כולם.. ופז שהוא כ"כ פיבי. סתם לא לקחת ברצינות רבה. בכל מקרה הסדרה הייתה שונה הורבה פחות מצחיקה....

Kryptonite

New member
חברים זו קבוצה של אנשים../images/Emo168.gif

מבוגרים! ויש הבדל גדול, כי אחרת לא היה לנו את קיטי ורד...^^ וחברים בעיקר סובבת סביב רוס ורייצ'ל (ונמרחת באותו עניין, וחבל) לעומת מופע שנות השבעים שאריק ודונה כבר יוצאים, והכל בסדר ו... טוב.

למעלה