תארו לכם ו-

Rוית

New member
תארו לכם ו-

לא היה פול סוביירסקי (ככה קראו לו?
) ואם היה, אז לא היתה דקירה. ואם היתה דקירה אז לא היה מוות. ואם לא היה מוות, היתה לוסי! מה אז? עם מי קרטר יהיה? לוסי? אבי? לוסי+אבי (הממממ..
) מה דעתכם כל הקארבים והקארסים(קרטר+לוסי?!) שבינכם?

~*~gaL

New member
אנשים, תמשיכו עם השאלות האלו!

אין עכשיו פרקים חדשים ואני אשמח מאד לשרשורים מפלצתיים הקשורים בכל מיני שאלות כאלו. כל הכבוד רוית!
עכשיו.. אני חייבת להודות: למרות שיכול להיות שכבר אמרתי. לא משנה.. כשרק התחלתי לצפות באי. אר., הייתה לי את התקופה הזאת שבה רציתי את קרטר וקרול ביחד (באמת!) ואחרי זה, אם אני לא טועה, הייתה תקופה קטנה שרציתי אותו עם לוסי. אבל למדתי להכיר את הסדרה, ואת הדמויות, והגעתי למסקנה שאם לא אבי, אז אנה, ואם לא אנה, אז מגי דויל לא הייתה לסבית מעולם והיא הייתה עם קרטר. וכל העסק הזה של קרטר/לוסי ביחד לא מסתדר לי. דווקא רצו לשים אותם ביחד אבל נוח התנגד. קרטר ואבי פשוט משלימים אחד את השני והם מתאימים אחד לשני. קרטר ולוסי לא. לכן, כמובן שקרטר ואבי!

שלמונזה

New member
ואם...

אנה לא היתה עוזבת שנייה לפני שקרטר מציע לה לצאת ביחד (והוא כבר רצה להציע לה!!!) הם היו יכולים להיות זוג מ-ע-ו-ל-ה-!

טוב שהיה פול סובריקי

באמת ככה זה השם שלו? אם לא היה את פרק הדקירה, ולוסי לא הייתה מתה, וקרטר לא היה מתמכר לסמים, ואבי לא הייתה מצילה אותו, והוא לא היה אומר לה תודה בsand and water וזה לא היה ממשיך, אז לא הייתה נשיקה בלוקדאון! וקרטר ואבי לא היו זוג! היה עצוב שלוסי מתה וזה הוסיף המון לסידרה. או.קיי מה לדעתכם היה קורה אם צ´ן לא הייתה מוסרת את התינוק שלה לאימוץ?

Rוית

New member
לדעתי חבל שהיא מסרה אותו...

בהתחלה היה זה מארק "האבא העובד" וזה יצר סטורי-לינז´ מאוד יפים.. ואז עשו גירושים, עשו מעבר דירה, והבת עברה, ומארק היה "אבא עובד מרחוק" והבת שלו לא ממש השפיעה על הסידרה. ואז בנטון נהפך לאבא עובד, ושוב היו המון סיפורים סביב זה שיש לו ילד קטן ועוד חרש-אבל מה, עכשיו גם בנטון וריס עזבו, אז החזירו לנו את מארק כאבא עובד, ולתינוקת אפילו-והיה סטורי לין מרכזי והכל, אבל המפיקים היו חייבים להרוג לנו את האבא! ולכן לא נשארנו אם אף "אבא עובד"
אז כמו שאמרתי, חבל שהיא מסרה את התינוק לאימוץ, לפי העקביות שעד עכשיו יש ל"הורים עובדים" בסידרה, זה היה יכול לצאת יפה..
(אני מקווה שהבנתם את הנקודה של ההודעה, אני כבר לא מאופסת בשעות האלו אחרי יום לימודים
)

~*~gaL

New member
אם זה מה שהיה קורה,

אז היה יכול להיות סטורי-ליין נורא מעניין שקשור במשפחה של צ´ן. מצד אחד אני מבינה למה צ´ן מסרה אותו, אבל אני לא חושבת שהייתי יכולה לעשות את זה..

למעלה