תאמת...? איך אתם הבנים מעדיפים אותנו הבנותת גונחות מישתוללות אווו רגועות ושקטות???
א אסי000 New member 16/12/05 #1 תאמת...? איך אתם הבנים מעדיפים אותנו הבנותת גונחות מישתוללות אווו רגועות ושקטות???
ה הולמס 30 New member 16/12/05 #2 אל תשאלי האחות של המשמרת מזדיינת עם הסניטרים כבר שלוש שעות ואנחנו לא קיבלנו את הכדורים של הלילה איך לך מושג מה הולך פה? אני עוד נחשב בסדר מנאש כאן לידי מנסה לדחוף לעצמו אצבע לתחת ואני מתכוון לאצבע של הרגל
אל תשאלי האחות של המשמרת מזדיינת עם הסניטרים כבר שלוש שעות ואנחנו לא קיבלנו את הכדורים של הלילה איך לך מושג מה הולך פה? אני עוד נחשב בסדר מנאש כאן לידי מנסה לדחוף לעצמו אצבע לתחת ואני מתכוון לאצבע של הרגל
א אסי000 New member 16/12/05 #4 חחחחחחחחחחח מנאש?? איזה שם זה מנאשש מותק?? שם טוב למיטהההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
2 2sTyLeBiTcH2 New member 16/12/05 #3 ברור שגונחות מאמי הגברים אוהבים פרועות, אקשן, להט מה נסגר איתך מותק אף גבר לא רוצה בול עץ במיטה
B binudistm New member 16/12/05 #5 מעדיפים אותכן - לידנו עם .... רגלים פשוקות חמות ורטובות ובכלל איך שבא לכן העיקר שאתן אוהבות שיורדים לכן מממממממממממממממממממ............. נשמע כמו תפריט מתאים לשבת
מעדיפים אותכן - לידנו עם .... רגלים פשוקות חמות ורטובות ובכלל איך שבא לכן העיקר שאתן אוהבות שיורדים לכן מממממממממממממממממממ............. נשמע כמו תפריט מתאים לשבת