תאמר סליי יוחלף

תאמר סליי יוחלף

בקרוב, כך לפי אתרי הספורט השונים, לא יודע כמה זה יועיל אם משאירים את קוטא בתור רכז.

רק נרוויח מזה

הבנתי שאמרו את זה ברדיו ירושלים היום. אני מקווה שזה נכון. אני אוהב את סליי אבל לא כשחקן. שנה שעברה היה פשוט חלש ובזכות (לצורך העניין בגלל ולא בזכות) שליש אחרון טוב, הוחלט להשאיר אותו. האמנתי בו בקיץ, אבל מסתבר שהוא פשוט לא שחקן טוב. ככה גם יחסוך המון כסף לקבוצה ונרוויח מהשחרור שלו. אם שואלים אותי, לא צריך להביא זר מחליף, הייתי מביא ישראלי בעמדות 3-4 אולי איתי לב אם יש אפשרות או שרון ששון שבדרך להתייבשות בספסל של מכבי. האפשרות של ששון כמובן תלויה במכבי שלא מאמין שתסכים. אבל זו רק אופציה. לגבי קוטה, אני חושב שהוא לא צריך לקבל כ"כ דקות. טפירו וחג'ג' צריכים לקבל יותר דקות ממנו. קוטה כבר נהיה סוס מת אבל לפחות הוא לא ממש מזיק. ועכשיו שיהיה קשה להביא רכז טוב, אפשר להסתמך עליו שהקבוצה ביתרון וצריכה משחק מסודר. הוא לא מתפרע והוא יעזור להשאיר את היתרון. מה לעשות, על טעויות משלמים. אבל לפחות למזער את הנזקים. גולמאץ' מבחינתי הפך לבעייה יותר גדולה מקוטה. הבן אדם פשוט לא יודע מה זה לשמור, הוא מקבל סלים שאני לא מקבל שאני משחק עם חברים כדורסל (ואני אחושרמוטה רך בהגנה). מבחינתי צריך להביא סנטר זר במקום גולמאץ'. לא מחייב סנטר ברמה גבוהה בכלל. רק שיידע לשמור, לקחת ריבאונדים ולתת הגנה טובה. משהו כמו מרקוביץ' רק יותר טוב מבחינה התקפית. לא בעיה למצוא כזה.

bobas

New member
חבל,

אני עדיין חושב שצריכ להחליף את גולמאץ ולא את סליי.סליי נותן הגנה טובה יותר,ריבאונדר טוב יותר,ואתלט טוב יותר. למרות התקפה מזעזעת של סליי העונה,היא תוצאה (לדעתי) של פציעות וחוסר בטחון. מי פנוי בשוק השחקנים ??

RAFI THE NIGGER

New member
וואו

סוף סוף אני מסכים איתך במשהו.סליי אכן צריך לעוף ומהר וגולמאץ? צריך לעוף במידי. אפשר לנסות לפנות לבני השרון ולנסות לגנוב את עוסמאן סיסה ראיתי אותו השבוע נגד מכבי.הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים הוא שומר אדיר.ווציץ התקשה נגדו . ואם אפשר להחזיר את גנקינס!!!

מרקוביץ`

הוא גם צרה צרורה. על כל ריבאונד שהוא לוקח, הוא גומל לקבוצה באיבודי כדור שערורייתים, והחלטות תמוהות בהתקפה.

z dead

New member
לא מרקו אשם

אלא טפירו,חג'ג',נאור ושאר ה"גארדים" שמוסרים לו לרגליים או תוקעים אותו עם הכדור לבד 4-5 מטרים מהסל או פשוט 1-2 שניות לפני סוף שעון.

בלה בלה בלה

מרקוביץ' הוא שחקן שמקומו בליגה הארצית מקסימום. עוד כשלון טוטאלי של ההנהלה הנוכחית- החזקתו של מרקוביץ' במקום גבוה איכותי.

עכשיו זה רשמי

הפועל מחפשת בדחיפות רכז במקומו של קוטא שייזרק מהקבוצה. הבעיה הוא, שגנקניס וצטמן חתומים בקבוצות שלא ישחררו אותם במילא.

למעלה