תאמרו לי בבקשה: צריך כל הודעה לרשום ב-2 הפורומים (פה ובנענע) או שאתם גולשים בשניהם?
G godbluff New member 12/1/03 #1 תאמרו לי בבקשה: צריך כל הודעה לרשום ב-2 הפורומים (פה ובנענע) או שאתם גולשים בשניהם?
G godbluff New member 13/1/03 #3 כוונתי היא אחרת אתה לדוגמה, גולש ב-2 הפורומים? ידוע לך שישנם אחרים שגולשים במקביל ב-2 הפורומים?
E eyalap New member 14/1/03 #4 אוקיי... ידוע לי על 2 הפורומים אני לא גולש בשני כמעט בכלל ולא משאיר בו הודעות. ידוע לי על אחרים רבים מהפורום הזה שגולשים בשניהם ... ואני מניח שאם הייתי נכנס לשני יותר הייתי רואה יותר הודעות כפולות כמו כל ההודעות של אנשים על ביקורות מאירועים וכו´
אוקיי... ידוע לי על 2 הפורומים אני לא גולש בשני כמעט בכלל ולא משאיר בו הודעות. ידוע לי על אחרים רבים מהפורום הזה שגולשים בשניהם ... ואני מניח שאם הייתי נכנס לשני יותר הייתי רואה יותר הודעות כפולות כמו כל ההודעות של אנשים על ביקורות מאירועים וכו´
מ מורנא007 New member 14/1/03 #5 אני גולש בשני הפורומים ואכן ראיתי הודעות כפולות. יש גולשים שמתמקדים רק בפורום אחד, ויש כמוני שגולשים בשניהם.
אני גולש בשני הפורומים ואכן ראיתי הודעות כפולות. יש גולשים שמתמקדים רק בפורום אחד, ויש כמוני שגולשים בשניהם.