כמה דברים קטנים:
1.לבטל קיצבאות ילדים,לבטל את כל התקציבים לישיבות החרדיות ולבחורי הישיבה החרדיים וגם הדתיים או כל מה שזה לא יהיה. 2. לבטל הקלות מס לחרדים או איך שקוראים לזה. 3. אם כל הכסף שנכנס מהביטולים הנ"ל אפשר להביא אותו לגימלאים וקשישים וזה מאוד יעזור להם. 4. לאחד רשויות מקומיות לקצץ ברשיות המקומיות ולפטר אבטלה סמויה רבה ולפטר עובידם שלא צריך ולהוריד דרסטית את משכורתיהם המנופחות של הדרגים הגבוהים ולרוב פהוליטיים והמושחתים במועצות ובעיריות וכו כמו ראשי עיר מנכלי עירות מבקרי עירות סגני ראשי עיר סמנכלים אלפי עוזרים ,, אלפי מזכירות של עוזרים ועוד כל מיני חרטא, לבטל את מכוניות העושר של ראשי העיר וכל מיני הטבות מיוחדות, אפילו דוגמא קטנה, אצלנו יש ראש עיר שמרוויחה מעל 40 אלף שקל בחודש, על מה שאני כותב היא צריכה להרוויח 20 אלף שקל בחודש, במיוחד בהתחשב במצב העיר שלי. ולראש העיר שלי יש 10 סגנים 10 עוזרים מנכל סמנכל מזכל וחרטא ט"ל ועוד כל מיני חארטות שמרווחים אלפי אלפי שקלים. וזה לא רק בעיר שלי זה פאילו משקף את המצב בכל הארץ. וכמו כן לקצץ ולפטר גם בדגרים הקטנים יותר, שגם לפעמים יש עובדים מיותררים מידי. 5. בכסף שיחסכו ממה שהצעתי להלן יוכלו להוריד את הארנונה בערים וכך זה כמובן ייקל על כל התושבים באזורים אלו ובפרט יוכלו לנתב את הכספים האלו למשל לנכים ובעלי המוגבליות בישראל, שזה בטח יעזור להם מאוד. 6. לקצץ בצבא, לעשות רפרופמה להבראת המערכת הצבאית, לקצץ במשכורות המנופחות של בכירי צה"ל, לייעל תצבא, להוריד את קבלת הכסף שמקל כל חייל בשרות החובה שלנו גם בכמה אחוזים טובים, ולייעל תמערכת בכך שלההשקיע ותר בטוכנולוגיה ומכשירים ופיתוחים צבאיים טובים יותר מאשר במשכורות לחיילים בכך שבעתיד המדינה תרצה שיחליפו יותר וותר מכונות בצבא את בני האדם דבר שיחסוך עוד כסף למדינה. 7. בכסף שנחסך מלהלן, יוכלו לתת אני יודע מה, לרעבים, לבתי ספר, לעריי פיתוח בנגב, יוכלו לחבר את כל הנגב ברכבת וכו.. ואלו רק מספר דוגמאות קטנות!!!