תאמינו או לא אבל..................

בטטוש

New member
תאמינו או לא אבל..................

סבתא שלי באה מחו"ל לארץ עוד חודש והיא אמרה שאני יביא לה רשימה של מוצרי איפור שהיא תקנה לי.. עכשיו אין לי בעיה עם המחירים כי גם ככה זול שם פי 5.. איזה חברות אתם ממליצות? איזה מוצרים? מה הכי יהיה לי טוב בדברים קיציים יותר כמו ליפגלוסים וצבעים בהירים יותר ( יש לי עור בינוני שזוף ועיניים חומות ופנים קצת עגולות :))) ומשקפיים) בדרך כלל אני שמה סגול חום כזה.. וגם אני צריכה כל קרם פנים ליום מחברה טובהההההההה ושווה אם אתם מכירים מוצרים שאין פה ויש רק בחו"ל אני ישמח!!!

בטטוש

New member
שרלוטהההההה היחידה!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוכלי לאמר לי איזה מוצרים שווים יש בחו"ל ובערך כמה עולה שם? זה יותר זול אבל בערך כמה עולה נגיד צללית? מסקרה וכו´ של חברות טובות?!

אוקי אני יתן לך כמה חברות ממש

טובות אבל אין לי מושג אם יש אותם בחו"ל... בועז שטיין, עופרה, מונקו... וכשאני יזכר בעוד כמה אני ירשום לך.. רעות

../images/Emo41.gifבטטוששששששששש

היי, טוב אז המחירים פה יקרים מאוד!!!!! מה שבאמת זול זה מוצרים שפה נחשבים לעממים והם: רבלון, לנקום וכו´ אבל... קחי בחשבון שגם זה לא זול אבל יותר זול ביחס לארץ!!! אז ככה: הצבעים לקיץ בכלל ולתיאור שלך בפרט: ורודים בשילוב עם זהב... אל תבהלי, תנסי את זה -זה מדהים!!! את יכולה ללכת גם על כחול+צהבהב... יהיה לך מאוד יפה!!! בקיצור תבקשי ממנה צלליות בגוונים כאלו... תשמעי לי, זה נורא הולך עכשיו! לדעתי לכי על חברת לוריאל-ופשוט שתקנה לך את הצלליות בבודדים, כי היא בטח לא תבין ממך למה בדיוק את מתכוונת! המחיר כ-7$ לצללית לגביי מסקרה- אני משתמשת ב:"volum´ express" של מייבילין (האריזה כחולה) זה גם מאריך וגם מעבה ריסים... אני עם זה כבר שנתיים וחצי וזה מאוד מומלץ.(מחיר-6$ ) מקווה שעזרתי- שרלוטה

בטטוש´

אני לא יכולה לעזור לך בזה, כי לכל אחד יש סוג עור שונה וכל אחד גם מגיב אחרת לסוגי קרמים!! את פשוט צריכה להתחיל לנסות כל מיני סוגים עד שתמצאי את מה שטוב לך!! מה שכן, אל תקני לעולם קרמים על בסיס שומני!!!

Springy

New member
קצת אינפורמציה

אוקיי, אז ככה: בואי נגיד שאפשר לחלק את האיפור בארה"ב ל-2 חלקים: איפור זול, ואיפור בינוני עד יקר מאוד, שחלקו הוא משהו כמו "איפור של מעצבים" ואי אפשר להשיג אותו בדר"כ בארץ. גם בארה"ב לא הכל זול ויש לקחת בחשבון ששכר המינימום שם הוא כמעט פי 2 מהשכר בארץ ושמה שזול בעיניהם לא בהכרח יהיה זה בעיניך. בנוסף, חלק מהחברות הטובות מיובאות גם שם. עם זאת, יש המון סיילים על איפור, בייחוד על המוצרים הפשוטים, ואם את נערה או בחורה צעירה הם צריכים להיות לך בסדר גמור. עשיתי לך רשימה עם קצת פירוט של מוצרים מומלצים, אני משתדלת לכתוב הכל באנגלית כדי שסבתא שלך לא תצטרך לעבוד קשה. את האיפור הזול, שמכונה drugstore makeup, ניתן למצוא בחנויות הכל בו הפשוטות, לעומת היקר יותר, department store makeup, אותו ניתן למצוא בחנויות כלבו יוקרתיות יותר, כמו מייסיס, בלומינגדיילס וכדומה. יש גם כמובן חנויות המתמחות באיפור, דוגמת Sephora, שזה משהו כמו אפריל שלנו. מוצרים זולים Bonne Bell - מוצרי שפתיים טובים Cover Girl - אני לא אוהבת אף מוצר, אבל יש להם מייקאפ שנקרא Aquasmooth יש בנות שממליצות עליו בחום. Prescriptives L´Oreal - יש גלוסים שמחקים את Juicey Tubes של לנקום, לא רעים בכלל. Maybelline Max Factor - יש להם מסקרה שנקראת 2000 Calorie והיא נהדרת Revlon - לא אוהבת אף מוצר, פרט לרביעיית הצלליות שנקראת Wet/Dry Wet n´ Wild מוצרים בינוניים-יקרים Anna Sui Bobbi Brown Chanel - צלליות טובות, מסקרה, שפתונים, מייקאפ. הכל בעצם :) Christian Dior - שפתונים מסדרת Addict Clarins - שפתונים, צלליות Clinique - אני לא כל כך אוהבת. לא מומלצים מוצרי טיפוח לעור וצלליות. יש ליפסטיקים וליפ גלוסים טובים. מסקרה טובה - Lash Doubling Elizabeth Arden - מייקאפ, עיפרון לעיניים. טובה במוצרים קלאסיים, השאר מאוד משעמם... Estee Lauder - מסקרה טובה - Illusionist. Hard Candy Helena Rubinstein - מייקאפ Double Agent Lancome - מסקרות, גלוסים Juicy Tubes, מייקאפ Photogenic Laura Mercier - איפור יקר למדי. מומלץ המייקאפ. Lancaster - צלליות Lorac MAC Nars - יש להם סומק בגוון שנקרא orgasm והוא אמור להיות מתאים לכל אחת. עשה המון רעש בארה"ב. Shiseido - צלליות טובות Sisley - מסקרה, שפתונים, גלוסים Stila Urban Decay - מוצרים נהדרים, אבל רובם נמכרים רק בחנויות של הרשת. יש להם ערכות שנקראות Face Case, עולות כ-50 דולר, אבל מאוד משתלמות אם את קונה את הצבעים המתאימים. Yves San Laurent - שפתונים טובים |

ספרינגי....

אני חושבת שאת ואני חייבות לשתף את חברינו לפורום בחוויה שנקראת: "ספורה" ... לכל מי שיגיע לארה"ב,,, מומלץ בחום רב ללכת לחנות הזו, מדהימה ויש בה מבחר עצום של איפור!!! אפילו ישראל נמצאת שם ע"י :make up forever .

Springy

New member
הן מוכרים גם את מוצרי אהבה

שלדעתי הם הייצוא הכי טוב שלנו. סוף סוף אפשר לקנות כחול לבן וגם לעשות עם זה משהו!

plomphy

New member
לספורה יש גם

איפור שהם מייצרים (כאילו החברה זה ספורה) ולא רק חברות ידועות וזאת באמת חנות מדהימה!!!, ובונ-בל זה לא רק מוצרי שפתיים.. אין בארץ את קובר גירל?? אה ועוד משהו- ותרי על כל החברות של המעצבים המפורסמים...

plomphy

New member
יופי לא איחרתי!

החברות שאין בארץ הן החברות שהכי כדאי (ככה יהיו לך דברים מיוחדים!) כנסי לאתר הזה: www.bonnebell.com זאת חברה ממש טובה שפעם עשתה רק ליפגלוסים וליפ סמאקרס (שפתונים בלי צבע) אבל עכשיו עושה ממש איפור... www.janecosmetics.com עוד חברה מצוינת פשוט תגלשי להאנתך באתר ותבחרי דברים http://www.marykateandashley.com/real_beauty/ לחברה של מרי קייט ואשלי אולסון יש דברים מאוד מיוחדים ויפים-מומלץ וזהו... עם אני אחשוב על עוד אני אגיד לך!!!

למעלה