תאימות האתר לתקנים ולדפדפנים

Drazick

New member

שלום. חבל מאוד שאתר שירות ממשלתי כופה על האזרחים שימוש בתוכנה מסויימת. קצת נוגד את עקרונות הפתיחות של מדינה דמוקרטית. למען החופש והיכולת של משתמשים מכל הסוגים להנות מהאתר, אולי תפתחו אותו צמוד לתקנים כדי שכולנו נוכל להנות ממנו בלי הבדל דת, גזע, מין ודפדפן? תודה. ראוי לציין שהתופעה הזו לא קיימת בשום אתר שירות בעולם. להיפך, היום כולם בראש ובראשונה תומכים בתקנים ולכן ממליצים על פיירפוקס, ספארי, כרום אופרה ודומיו.

צוות Gov

New member

שלום רב, אנא ציין/ני באיזה אתר מדובר. בברכה, קרן

Drazick

New member
בכלליות כל הפורטל

כולו מוכוון אקספלורר עם תיקוני תאימות לפיירפוקס. בעוד שזה צריך להיות הפוך. כתוב על פי תקני הנגישות העולמיים, מה שאומר עובד תקין ומושלם עם פיירפוקס, כרום, אופרה וספארי ואם התאמות לדפדפן הארכאי - אקספלורר. חבל, הייתי רוצה לראות את הפורטל הממשלתי קובע את התקו והמופת לאתרים הישראלים.

צוות Gov

New member
בכלליות כל הפורטל

אני מודה לך על פנייתך, זו הועברה אל הגורמים המתאימים, והתייחסות אליה תעלה לפורום בקרוב. בברכה, קרן.

Drazick

New member
תודה, אשמח לתגובה

מאידך אני חייב לציין שהיחס שלכם כלפי האנשים הוא לעילא ולעילא. כאזרח אני מוקיר ומעריך זאת (ההתייחסות שלכם לכל הפונים אליכם בפורום זה). ממתין לתשובה ועוד יותר לשינוי. סופ"ש מצויין.

צוות Gov

New member
תודה, אשמח לתגובה

שלום רב, מערך ממשל זמין בוחן כל העת דרכים לשיפור השירות לציבור המשתמשים בפורטל gov.il ובאתרי ממשל זמין הנוספים. הפורטל עומד בתקני הנגישות העולמיים, ותואם כיום לגרסאות המתקדמות ביותר של הדפדפנים הבאים: Internet Explorer - הדפדפן שבו משתמשים, עדיין, רובם המכריע של אזרחי ישראל וכ-89% ממשתמשי הפורטל. Firefox Safari Chrome התאימות לסוגי דפדפנים שונים נועדה להבטיח כי כל משתמשי הפורטל יוכלו לגלוש ולצפות באתר בצורה תקינה, ללא תלות בדפדפן שבו הם משתמשים. אם נתקלת בבעיה בגלישה באמצעות דפדפן מסוים, נשמח אם תוכל לדווח לנו על כך ונפעל לפתרון הבעיה. בברכה, צוות gov

Drazick

New member
סובב ומסובב

ברור שרוב הגולשים באתרכם משתמשים בדפדפן מיושן. כי אם מגיעים בשימוש בדפדפן אחר יש בעיות. דוגמאות תוכל לראות כאן: http://elad.blogli.co.il/archives/888 כמו כן, עם כזו רשימה של שגיאות: http://validator.w3.org/check?uri=h...(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0 תקני הוא בטוח שלא. וזה רק בדף הבית, לא כאשר מפעילים אפליקציות מתוחכמות יותר. תודה על ההתייחסות.

צוות Gov

New member
התאמת אתר לתקנים ולדפדפנים

שלום רב, אני מודה לך על הערותיך ומשובך. אנו נפעל לתקן את הליקויים בהקדם. יום טוב, אורית

למעלה