תאימות בין מזלות

• פותח הנושא noor
  • פורסם בתאריך

noor

New member
תאימות בין מזלות

אני מזל אריה יליד 80-08-08 והחברה שלי מזל אריה ילידת 84-08-02 מאוהבים וכל הזמן מדמיינים את העתיד הורוד ביחד.... ממש מתכוונים להתחתן. מה דעתך?? כמה אנחנו מתאימים? ומה יהיו תכונותינו כבעל ואישה (אחרי כמה שנים) סיכוי ההצלחה??!!!

ואם אגיד לכם שאתם לא מתאימים - לא

תתחתנו ? ובגדול, נראה לי שכבר בחרתם, ועברתם את השלב שבו כדאי לראות אם אתם מתאימים או לא. אם כבר החלטתם, מן הסתם זה מתאים לכם. במקום להתעסק בהתאמה, כדאי להתעסק בעשייה הזוגית, ולא לחשוב עוד על משהו שכבר נבחר. ואיך.. קדימה, חמודים, תעשו חיים ביחד, ותפסיקו לשאול שטויות !

noor

New member
רק שאלתי....

יאיר ... אני רק רציתי לדעת מבחינת אסטרולוגיה מזלות אריה בייחד... הולך טוב אני יודע שכן.. אבל אסטרולוגיה זה מדע.. ובטח יש כמה מלים על מזל אריה שאני לא יודע ואתה כן יודע... אז תהיה נדיב כהרגלך.

הממ.. בסדר. אבל אסטרולוגיה אינה מדע

בכל אופן, אם כן - זה יותר קרוב למדעי החברה, משהו יותר כמו פסיכולוגיה שוא אמביוולנטי מאוד, שכן אנשים - מה לעשות - אי אפשר לכמת בצורה מדעית.בגדול, מזל אריה הוא חם, לרג`, ו.. מרוכז בעצמו. לביאות, בשונה מאריות, נותנות בדרך כלל יותר מעצמן, אבל גם מצפות להרבה, וכדאי שתלמד לתת ולהיות לרג` אמיתי, אחרת היא תלך. אבל - זה שווה כל רגע, שכן אריה שיש לו בטחון בקשר הוא חם ונפלא ומעניק. בקצור, מה שתשקיע - תקבל יותר. אז למה אתה עוד מחכה ?..

noor

New member
זו תשובה.

תודה יאיר (ניחשתי נכון) אבל חשבתי שתתן לי יותר אנפורמציה ומסקנות מתאריכי הלידה של שנינו.... הרי אסטרולוגיה זה מדע. ואתה אחד המומחים ... ואני הלקוח.... אז אם אפשר.... לקבל עוד קצת הסבר.. למשל מה החסרונות של מזל אריה???? אתה רואה שיש מה לכתוב. תודה בכל אופן.

אל תחפש חסרונות, כי זה גם מה שתמצא

החטא הגדול של האריה הוא האגו, אבל יחסית - זה המזל הכי נוח מכל המזלות האחרים. אז.. במקום לחפש את החסרונות, נסה לפגוש את היתרונות, ובמקום לחפש מידע על המזל - פגוש את האדם, ואסוף את המידע הזה בעצמך. ושוב, אסטרולוגיה אינה מדע, ואתה אינך לקוח- לקוח משלם כסף, חמוד שלי, ואם הוא לא משלם - אין ברירה, והוא נאלץ להסכים להשקפת העולם של האסטרולוג המוזר שמנהל את הפורום הזה, שבראש מעייניו משום מה הוא העניין של להחזיר לאנשים את האמון בעצמם וברגשותיהם, ולאו דווקא להיות תלויים במשהו אחר.. מקוה שהבנת את הרמז. צא לפגישה האישית עם הלביאה שלך, ואם מתחשק לך - ספר לי מה מצאת שם, ואשמח לשמוע..

noor

New member
כבר פגשתי אותה הרבה פעמים

כן נפגשנו הרבה פעמים ודברנו הרבה ... היא פשוט נסיכה מהחלומות שיא בעדינות שיא ביופי שיא בנימוסים ביישנית ובנוסף לכל זה יש לה נטייה חזקה לרוחניות ((כמוני)) וראיתי בה פשוט עותק ממני . אגב אני גם בן אדם שנורא אוהב לתת בדיוק כמוה. אני אוהב אותה ואני הולך על זה... אני לא רוצה להפסיד אותה. אבל יש לה אותה בעיה שיש לי... היא כל הזמן --לא רוצה לאכזב-- מזוית אחרת רואים שזה יתרון אבל אני משתדל כל הזמן לתת לה הרגשה שהיא עושה את הדבר הנכון והיא בכלל לא מאכזבת להפך. אני שלה והיא שלי... לנצח. אגב היא ... סיפור האהבה הראשון שלי....המתמיד והאחרון אני מקווה. שאלה לי אליך?? אתה מאמין בשטן.... ?? מתי הוא מתחיל להתערב לבן אדם בחיים ולמה..?? אני מאמין בקיומו כי.......נמשיך אחר כך.

למעלה