תאילנד!!!

clubgirl20

New member
תאילנד!!!

אני יודעת שיש עוד קצת הרבה זמן אבל אני טסה ב14.9 לחודש עם האוזבקיסטנים- מישהו גם??? אני טסה עם חברה ורציתי לקבל עצות על הוסטלים/מקומות שחייבים לראות וכאלה.... יאללה תתחילו לרשום תודה!

קרישנה10

New member
ולמה להיות מגעיל???

אני מבינה אותך כי גם אני רציתי לדעת לאן אני נוסעת בהתחלה ומאוד חששתי אל תתיחסי תשאלי....נענה לך!

קרישנה10

New member
היי

אני טסתי דרך האוזבקים והיה נחמד אבל לא יותר מזה, האוכל היה על הפנים והמטוס עצמו היה מחניק היה מזגן אבל יצא ממנו יותר אויר מחניק מאשר משב רוח היה לנו עיכוב בשדה של 12 שעות והדיוטי פרי שם מאוד יקר מים עולה 10$ בכל אופן אם יש לך אפשרות לנסוע דרך חברה אחרת אז תיסעי הם לא משהו בתאילנד יש את הגרין האוס ואת הקשר הישראלי את שינקין ויש מלא אין בעיה למצוא

clubgirl20

New member
את רצינית? 12 שעות???

אימאל'ה....אבל לאיזה כיוון הלוך או חזור? אומרים שזה המתנה בד"כ בסביבות 4 שעות... הגרין האוס ושינקין- איפה הם? את מתכוונת בבנגקוק?? אני לא מתכוונת לבזבז בדיוטי פרי אולי רק סתם להסתובב ולשתות משהו עד הטיסה ישירות לתאילנד...לא ממש משנה לי... מקסימום תמיד אפשר לקחת דברים מהבית לטיסה לא ביג דיל

jeshu

New member
גסט האוס נחמד VS Geust House ממש נחמד ומאוד בינלאומי.נמצא בכתובת קאוו סאן - סוי ננה (סמטה שלוש). אפשר למצוא אותו על כל מפה של מדריך טיולים. אין חובה בתאילנד.יש מקמות נחמדים.פשוט תשוטטי במדינה.אני גם ממליץ לא להבהל מבנגקוק.זו עיר מאוד מענינת אפילו אם צריך להתאמץ קצת כדי להנות מהמקומות המעניינים שבה.

clubgirl20

New member
תודה..

אני ארשום לי אותו.. אין לי בעיה "לשוטט" ואני בטוחה שכל מה שיתוכנן מראש לא בטוח יתבצע אבל אני רוצה לדעת פחות או יותר לאן כדאי ללכת ואיפה ללון... כדי לבזבז זמן וגם כסף כמו שאומרים כי אני טסה רק לחודש לצערי.. בכל אופן אני מתכננת בבנגקוק בהגעה להיות כ2-3 ימים ואז לעלות לצפון ולאחר מכן אל הדרום לכיוון האיים ונחזור שוב לבנגקוק לקראת הטיסה חזרה...

למעלה