תאילנד

kerenka2

New member
תאילנד

שלום לכולם, לאחר סיום תואר מפרך ומייגע, החלטתי שאני חייבת לעצמי טיול. כנראה שהתקציב שלי לא יעלה על 6000 ש"ח (מקסימום שבמקסימום, הכל כולל הכל), ואני ממש לא מחובבי הטראקים.. לפי מה שהבנתי, תאילנד צריכה להתאים לטיפוס שכמותי. השאלה היא, איך להתחיל בכלל לתכנן כזה טיול? אני מניחה שהסכום לא יספיק ליותר מחודש בנכר. אני מתכננת לנסוע בסביבות אוגוסט - ספטמבר, איך מזג האוויר? מאיפה מוצאים אנשים לנסוע איתם? (כל החברות שלי לא פנויות...), מתי צריכים להזמין כרטיס טיסה? בקיצור, כל הטיפים שמישהו יכול לחשוב עליו, ירוקה שכמותי תשמח לקבל. תודה רבה, קרן

lady_anne

New member
בחודש אפשר להספיק בתאילנד די הרבה.

אני מניחה שמומחי הפורום יוכלו לעזור לך לחלק את התקופה אבל בגדול כדאי לשהות כשבוע בבנגקוק, אח"כ לנסוע לצפון - צ'אנג מאי וצ'אנג ראי (בדרך לעבור באיותאיה) ומשולש הזהב ואת שארית הזמן (10 ימים - שבועיים) להקדיש ל-island hopping. לגבי מזג אויר המאמר הזה יוכל לענות על שאלתך. אנשים לנסוע איתם אפשר למצוא בהמון מקומות: החל מהפורומים (פה, בלוחות שבפורום טיולים לחו"ל ובאתר "למטייל)) דרך לוחות המודעות בחנויות המטיילים וכלה בעיתונים הייעודיים ("מסע עולמי" למשל). חשוב כמובן להפגש, להסכים על מסלול (מתוך ידיעה ש"תוכנית טובה בסיס לשינויים") ולבדוק שיש כימיה כללית. לגבי כרטיס טיסה - מכיוון שכל עמישראל נוסע באוגוסט, ובספטמבר בד"כ נופלים החגים, מומלץ להזמין ברגע שמתפרסם מחירון הקיץ של חברות התעופה, כלומר באמצע-סוף יוני. רצ"ב הצעה למסלול, קצר אומנם אך ממצה ותוכלי לשנותו בהתאם לצרכייך. טיול נעים,

kerenka2

New member
תודה,תודה אבל מה שבאמת מטריד אותי..

זה איך אני מוצאת עם מי לנסוע?? אני די חוששת לנסוע לבד, ואין אף אחד שאני מכירה שפנוי בתקופה זו של השנה... יש רעיונות אולי, מישהו? תודה, קרן

MOVEREP24

New member
היי, ברשימת המאמרים יש מאמר מצויין

על תאילנד של YAIR251. הציצי, קראי והשכילי ובעיקר בהצלחה. בנוגע לכרטיס כמה שיותר מהר כמובן, כי זה מתמלא ואז יש סתם waiting lists. תמיד תוכלי למצוא מקומות דרך חברות כגון אתיופיאן (לא להתקרב) אירליינס, ג'ורדניאן (שומר נפשו ירחק) ואוזביקסטן (שהם דווקא מעולים), רק שזה סתם מאריך את הדרך ויש המתנה, אולם זה חסכון בכסף. בהצלחה

maz

New member
איך מוצאים בן זוג לטיול?

בכל חנות טיולים שמכבדת את עצמה (למטייל, מסלול ועוד) יש לוחות מודעות. בדקי את המודעות שכבר יש, שימי אחת משלך ותהיי מוכנה להרבה בליינד דייטים. וגם לספר על עצמך בפורומים באינטרנט לא יכול להזיק. אם יש לוחות (כמו כאן) אפשר גם לפרסם מודעה. בהצלחה! אגב, אני ממליצה על נפאל. גם אם את לא חובבת טרקים - אף אחד לא יכעס עלייך אם לא תעשי וחוץ מזה - יש טרקים לעצלנים (יש סבל לתיקים, ישנים על מיטה בחדר מחומם, מישהו אחר מכין את האוכל). גם המסלולים לא חייבים להיות קשים במיוחד. משהו כמו טיול שנתי מינוס. היתרון הגדול בנפאל (חוץ מהנופים והאנשים והתרבות) זה שהרבה יותר קל למצוא שם מישהו לטייל איתו בהשווואה לתאינלד שהיא מערבית יותר.

למעלה