תאילנד

Yo-man

New member
מה מצפה לה... הםםםם

בתאילנד: פה ושם מסיבות ריקודים (באיים), טיול ג'יפים אחד (בצפון), מקדשים וקניות (בבנגקוק) והכל בזיל הזול. ביפן: חיים פחות נעימים מבחינת יוקר המחיה, אולי היא תנסה למצוא עבודה. זה לא ממש חוקי, אבל יש התארגנויות ישראליות שהשלטון מקבל, ובטח שאין בזה סכנה חוקית או אחרת. הבעיה יכולה להיות שהיא תצליח בעבודה, ואז היא תישאר את כל 3 החודשים ביפן, ואז יהיה לה מספיק כסף להמשיך לטייל... בתוך כל זה היא תוכל לבלות יום שלם בלא לעשות כלום, ויום אחרי להתרוצץ בין כל המקדשים של איזה כפר זניח. היא תכיר המון אנשים (רובם ישראלים), תלמד על תרבויות, תלמד לאהוב טבע, תטעם מאכלים שבחיים לא חשבת שהיא אוהבת ותאהב כל רגע מזה. תקשיבי לסיפורים שלה, אי אפשר לשמור את החוויות האמיתיות בבטן, ואם תקשיבי תדעי הכל (אני נפלתי בפח הזה לא פעם בעצמי) ובטח שלא לדאוג. היא בחופש הכי גדול שיש.

BUDY1234

New member
תאילנד

בתי בת ה-20 נסעה לתאילנד ולאחריו ליפן ואני"האמא הפולניה" אכולה מדאגה חברים יקרים האם משהו מכם יכול לספר מה יצפה לה שם?

ashmash

New member
אין מה לדאוג

תאילנד ובטח שיפן הרבה יותר בטוחות מישראל. אם היא לא מתכוונת להתעסק עם סמים וחומרים דומים, אז את יכולה לישון הרבה יותר בשקט בלילה...

syair

New member
מה מצפה

מצפה לביתך הרבה כיף. לא הייתי בשני היעדים האלה, אבל תיילנד מתויירת ע"י המוני בית ישראל, ויפן ארץ מערבית, שלא נראה לי יכולה להיות בה בה בעיה כלשהי. אני הייתי מנסה לשכוח את הדאגות, ולהזכיר לבת שמתקשרת מדי פעם לעשות חיים כמה שיותר, ושתוכל לספר כמה שיותר חוויות שתחזור.

pinkis

New member
אחלה מדינה תאילנד

חוץ מסמים אי אפשר להסתבך שם. המוטו שלהם זה כל תייר מלך ממש מדינה כיפית. כמעט שאין שם פשע נגד תיירים.... (המשטרה המקומית מכסחת מי שנוגע בתייר!). בקיצור אחלה מקום, גם לביתך וכדאי שתשקלי לנסוע בעצמך!

yafa kfir

New member
מאמא לאמא - ההצעה הכי טובה שאני

מעלה בדעתי - סעי לשם. זה פשוט, לא נורא יקר - ותהיה לך חויה לכל החיים. עשיתי את זה לפני שנה בספונטניות - מהיום לעוד שבוע (אני יודעת - זו לא חכמה אני גמלאית) עלה לי כרטיס 600 דולר ועוד 600 הוצאות לחודש מופלא של טיולים וטיסות ורכבות והבכל ואכסניות כמובן - ועוד 300 דור (שימי לב!!!) לשתי חליפות, שלושה זוגות מכנסים, זוג חולצות מחויטות ושמלה. שכחתי לציין - ביולי אהיה בת 53.

למעלה