תאילנד שוב !

תאילנד שוב !

היי שלום מה השם של הרחוב בפוקט, ליד הבית חב"ד? מתי הפול מול ? אני טסה ב20.8.

lior 30 rg

New member
כתבתי בגוגל בית חב"ד פוקט וישר קפצה לי התשובה

אותו הדבר לגבי פול מון.

אז בשביל מה נועד הפורום הזה? כי בעצם את כל

הדברים כאן אפשר לרשום בגוגל ולמצוא אם היה לך כל כך קשה "לעזור" היה עדיף שלא היית רושם בכלל תגובה..

lior 30 rg

New member
את באה בטענות ליחיד שעוד נתן לך הכוונה...

יפה...התנהגות בהמתית למשעיי

טוב אני לא יודעת באיזו בועה אתם חיים...

בן אדם שואל שאלה בפורום וזאת התגובה שלכם אליו??? ואני בהמה..????

ושלך הייתה קטנונית

אבל עזוב יש לי דברים הרבה יותר מעניינים לעשות עכשיו מאשר להמשיך להתווכח עם בן אדם כמוך בפורום באינטרנט. כל טוב !

תותי-בת

New member
יא אללללללללה............... לא מספיק הוא עוזר לך עוד יש לך תלונות, לפעמים אני לא מבינה אנשים... חוצמזה תעשו חיפוש בפורום! בשביל מה יש לתפוז שרתים בגודל של הכור? בשביל השעמום? לא... בשביל לשמור את כל המידע שנטחן פה מי יודע כמה פעמים עד שהוא כבר נהיה יותר דק מהחול בקו פנגן..... ובאמת שאני לא יכולה להתאפק יותר: את חצופה! בהצלחה! ליאת!

ל - תותי-בת

אם זה ככה אז אולי עדיף לסגור אתהפורום ולהשאיר רק הודעה אחת- לכל שאלה לפנות לגוגל או לעשות חיפוש ?? חוץ מזה שיש דרכים יותר יפות לרשום תגובות, כמו - "זאת שאלה ששאלו הרבה בפורם, תעשי חיפוש" או למשל "בטח תמצאי את התשובה בגוגל" אבל לרשום תגובה של "מצאתי את התשובה בגוגל לגבי שתי השאלות" ולא לרשום את התשובה כאן זה נראה לי קטנוני. מה קרה לקצת עזרה? את ההודעה המקורית לא אני רשמתי, אני חזרתי במאי מתאילנד והלוואי והייתי טסה שוב גם עכשיו, אבל חברה שישבה איתי רשמנו את ההודעה ביחד כי היא הייתה שם לפני שנתיים. בכל מקרה לא כל אחד שרושם הודעה בפורום כל כך בקיא בנפלאות ה"גוגל" וה"חיפוש" בפורומים.. אז אפשר לענות בצורה קצת יותר יפה אבל לקרוא לי "בהמה" ו "חצופה" ? על מה?? תסלחי לי שלרמה כזאתי אני בטח לא ארד.. אבל עצם ההתנהגות שלכם מעידה על עצמכם.. יום טוב.

הייבי

New member
את ממש חוצפנית, לפי דעתי לפחות.

אני מסתובבת פה כבר כמה חודשים, מתכננת לאט לאט את הנסיעה למזרח והיה ששאלתי פה שאלות וענו לי בנימוס ובפירוט, וזה נובע בדיוק מהעובדה שלא שאלתי שאלות שכבר מופיעות עמוד ושניים קודם ואם הפנו אותי לחיפוש כזה או אחר וזה לא הרג אותי, להיפך, לרוב זה נתן לי עוד מידע שלא היה עולה בדעתי לשאול (היה ששאלתי על איזה פארק ופשוט נתנו לי כאן לינק, ישבתי, קראתי קצת באנגלית ויש לי את כל המידע ברור ומסודר). בתור אחת שגולשת בפורומים שונים, אני מוכרחה להגיד שגם בפורומים אינפורמטיביים לא יושבים אנשים שמקבלים כסף בשביל לגלוש כאן, אלא עושים את זה מטוב ליבם ולא קורה שום דבר אם במקום לפרט לך את המידע מילה במילה הם מפנים אותך להיכן ניתן למצוא אותו, מבקשים ממך לחפש בחיפוש של הפורום ואם אחרי זה נשארת עם שאלה ממוקדת אז אף אחד לא יהרוג אותך אם תכתבי- הבנתי מהחיפוש ככה וככה אני עדיין לא מבינה ככה וככה. החוצפה שלך זו הגישה של "הכל מגיע לי"- אני אכנס אשאל שאלה בלי להתאמץ ואחכה שיגישו לי על מגש את כל המידע.

הייבי

בסה"כ שאלתי שאלה פשוטה מי שלא רוצה לא היה חייב לענות גם אני משתתפת בקומונה ששואלים שם המון פעמים את השאלות מאה פעם, ולא, אני לא עונה להם בזלזול ובגסות רוח, ואפילו מאה פעם אני אענה את אותה התשובה כי לשם כך זה נועד לעזור לאנשים ולא לשלוח כל אחד לחפש (אלא אם כן כמו שאת אומרת זה תכנון של טיול ואז באמת אפשר לדפדף כאן בפורום בהודעות, שזה מה שעשיתי בטיול האחרון שלי) אבל סך הכל שאלה קצרה ופשוטה, טוב שלא עשיתם לי לינץ, אפשר לחשוב ! ! ! אני כזאת חוצפנית כי שאלתי שאלה ולא דפדפתי קודם בפורום ! אוי ווי.. תעשו לי טובה...

הייבי

New member
את חוצפנית בגלל הגישה שלך

אולי התשובה של Lior לא היתה הכי מנומסת בעולם, אבל הדרך שהגבת לו בוודאי לא מוצדקת. כל מה שהוא עשה זה להפנות אותך למקור בו תמצאי את התשובה + מילת החיפוש הדרושה. אני חושבת שהגישה שלך מייצגת גישה של הרבה מאוד גולשים, בהרבה מאוד פורומים שחושבים שזה התפקיד של מי שנמצא בפורום לתת להם את המידע. לתת לגולש את הדרך איפה הוא יכול למצוא את המידע זו תשובה טובה מאוד לדעתי (לפעמים אפילו יותר טובה)

תותי-בת

New member
סבבה לדעתי את עדין חצופה שאת מרשה לעצמך "להתעצבן" על מישהו שאמר לך לבדוק לבד... לילה טוב, ליאת.

למעלה