תאילנד ? עם ילדים ??

הייתי באוגוסט עם בן ה-5 שלי

באוגוסט נסעתי עם הבכור שלי(שהיה אז בן 4.5) לתאילנד. למען הגילוי הנאות אחי גר בבנגקוק ויש לו המון חברים שם שטיילו איתנו. סה"כ נסענו לכשבועיים. עשינו סופ"ש אחד מחוץ לבנגקוק בקאו-יי. יש שם פארק לאומי משגע לטרקים קלים לראות מפלים ופרפרים וקופים ביער ועוד. חוויה אדירה. בנוסף יש שם את אחת מהחוות הגדולות בתאילנד ליצור חלב וכו'. יש שם סיור נחמד לילדים ומבוגרים. נוסעים בטרקטור, לומדים על חליבה, הרבעה וכו' רוכבים על סוסים, מטיילים בין החיות שבגן החיות שבסוף החווה. מאוד נחמד. סופ"ש נוסף בילינו באחד האיים שגם זה כיף אדיר. את שאר הזמן בילינו בבנגקוק. נסענו לראות מקדשים, טיילנו במולים, נסענו לחוות פילים ותנינים שנמצאת ממש ליד בנגקוק ונסענו לספארי שגם נמצא בקצה בנגקוק. יש עוד מספר אתרים מעניינים לילדים (כמו פארק מים) ממש מחוץ לבנגקוק. היה מוצלח וכיף. מומלץ. מה תרצה עוד לדעת?

סו כריה

New member
גם אני אשמח לדעת

איך מסתדרים מבחינת האוכל? הבת שלי די בררנית ואוכל בעיקר מקדונלדס, פיצה ודברים פשוטים כמו ביצים, פיתות וכאלה. אני דואגת שלא נסתדר שם מבחינת האוכל. האם מתאים גם עם תינוק בן חצי שנה? איך מבחינת לינה?

הבן שלי פחות בררן באוכל

כך שבכלל לא היתה לנו בעיה (בכל מקום אפשר היה למצוא לו קלמארי שהוא מאוד אוהב). אבל חוץ מזה, בכל חור בתאילנד תוכלי למצוא מקדונלדס, KFC, פיצה האט, Piza company ועוד. בקיצור, אין שום בעיית אוכל. לגבי תינוק בן חצי שנה... אני לא הייתי נוסעת איתו מבחינה בריאותית... לגבי לינה, יש המון מלונות וגסט-האוסים והמחירים מאוד זולים. לנו כל הטיולים (כולל טיסות לצפון תאילנד ולדרום לאיים, רכב שייקח אותנו משדה התעופה ומלונות וסיורים) היו מוזמנים בסוכנות נסיעות בבנגקוק (הכל סודר ע"י אחי) אבל אני בטוחה שאפשר לעשות זאת גם מהארץ.

tsnobar

New member
אפשרי ומומלץ

לא מניסיון אישי אמנם, אבל דודים של חברה שלי כבר היו 3 פעמים עם הילדים בתאילנד (למעשה, גם עכשיו האמא נמצאת שם עם בתה הבכירה... לאחת מחוברות "מסע אחר" האחרונות הייתה מצורפת חוברת מטיילים "משפחות בדרכים" או משהו כזה, ושם היו גם המלצות על תאילנד (וטיפים כלליים על טיולים ארוכים בחו"ל עם ילדים).

קרן444

New member
קחי אותם לקוסמוי.

יש שם חופים שלווים, שווקים תוססים, וגם יערות שבהם אפשר לעשות טיולי פילים... גם שלווה וגם אקשן מעניין וצבעוני. הרבה זוגות מגיעים לשם עם ילדים מכל העולם. מומלץ. ולעצמך קחי איתך את הספר "אף מלה על אהבה" של חנה גולדברג. רומן כיפי, מצחיק וסקסי על אישה נשואה שטסה לבד לתאילנד ומתאהבת בגבר שיושב לידה בטיסה... מקסים!

d o r i t t

New member
תאילנד עם ילדים!

אנחנו היינו עם ילדים בתאילנד, הקטנים בני 3 ו6, והיה ממש כיף. בבנגקוק מעט צפוף, חם, לח ופחות מעניין: מקדשים, ארמון, שווקים לכן היינו שם רק יומיים, בדרך לפטאיה עצרנו בלונפארק גדול ונחמד, ראינו מופע פילים, חוות תנינים, מפטאיה הפלגנו לאי בו ישנן פעילויות ספורט ימי ובדרום:ים וים, שכרנו סירה קטנה עם שני אנשי צוות, שטנו לאיים מסביב, רכבנו על פילים והיה ממש כיף. לגביי אוכל... בארוחות הבוקר הם אכלו בעיקר אורז... ובמשך היום ישנן פיצות, מקדונלד ומסעדות ישראליות.. סעו ותהנו, אגב בני כמה הילדים?

Yuval I

New member
סיכום זמני להמלצות על תאילנד

תודה לכל המגיבות לשאלה. ועכשיו אתן מעט יותר פרטים. היינו בתאילנד לפני שנה ועזבנו את פוקט יום לפני הצונאמי. אנחנו מתכננים לטוס עם הילדים: 18,15,10 לשבועיים ומקווים שיהנו כמונו. הטיול יכלול כחמישה ימים בצפון וחמישה ימים בבנגקוק. בגילאים אלו, הקניות יהיו אייטם מרכזי והמחירים בטוח יותר זולים מאשר במילנו או פריז. בלי קשר, אני מוכן להמליץ לנוסעים לאיטליה ולארצות הברית- החוף המזרחי. אפשר לפנות גם במסרים.

זה כבר לא ילדים... ../images/Emo8.gif

אצלי, ארבעת הילדים מתחת לגיל 5 כך שהגילאים שציינת נחשבים אצלי ממש כבר ללא ילדים...
לאן אתם נוסעים בצפון? אנחנו היינו מספר ימים באיזור צ'אנג-מאי ויומיים במה-הונג-סון (שייט לשבט ארוכות הצוואר, טיול פילים ועוד). הצפון נפלא ואוהוב עלי ביותר! ממליצה להיכנס בצ'אנג-מאי למסעדה "The whole earth" הנפלאה. נמצאת די קרוב לתחיל ה- Night market המפורסם והתוסס של העיר (ליד בית חב"ד). תהנו!

למעלה