תאילנד עם טבעת

טלטול116

New member
תאילנד עם טבעת

ב"ה בתחילת יולי אני טסה לתאילנד. עברתי ניתוח טבעת בתחילת חודש ינואר 2011. האם מישהו טייל בתאילנד עם טבעת? האם משהו יודע אם קורה משהו אם הטבעת מה אפשר לעשות שם ? תודה לעונים מראש

טיפטיפ69

New member
צריך זהירות רבה עם הבודי מסג'ים ../images/Emo8.gif

סתםםםםם לא צריך להיות שום בעיה חוץ מאשר ד"ר אן אמרה לי שאסור לאכול שעתיים לפני ההמראה כי הטבעת יכולה להסגר באוויר. והכי חשוב תעשו חיים!!

אין בעיה מיוחדת

אני לקחתי חבילות קרקרים והרבה טונה בשימורים והכול היה בסדר. לדעתי חייב לפתוח את הטבעת קצת שלא יהיה בעיה .

קוביd1

New member
אפשר לטייל בכל העולם

אחרי הטבעת הייתי בקובה .פפואה ניו גיני.בויטנאם וקמבודיה. הסירי דאגה מליבך הכל יהיה בסדר ,לא להשתולל עם האוכל שלא יתקע טיול נעים תהנה בתאילנד. קובי

שמחה37

New member
איזה כיף לך

גם לי היה תיאלנד בתוכניות הקיץ הזה אבל הטיול נדחה עקב המעבר דירה. אז תהני גם בשבילי. שמחה

טלטול116

New member
תאילנד

תודה לכולם. החששות תמיד קיימות. אני נוסעת כל שנה לתאילנד וזו הפעם הראשונה לי עם טבעת. מקווה שהכל יהיה בסדר. חשבתי אפילו לבקש מאחד הד"ר (המנפחים) לכתוב לי איזה מכתב הסבר באנגלית על הניתוח שעברתי במידה וחס וחלילה יקרה משהו ואזדקק לעזרה. לא נראה לי שכל כך יוכלו לעזור לי בתאילנד. ולשמחה - בשנה הבאה שתתכנני תאילנד דברי איתי לפני , אני אעזור בתכנון הטיול, הזמנת טיסות גם פנימיות וגם חיצוניות , בתי מלון מסלולים והכל. אני היום עושה את זה בשביל הכייף שלי למלא אנשים שמגיעים אליי דרך שמועות וממש נהנית מכל רגע. אז כמובן שאשמח לעזור גם לחברות מהפורום. עכשיו בחודשים אלו עוזרת לתכנן טיול לעוד 3 משפחות חוץ וזה חוץ מהטיול שלי . בשביל זה לא הרבה בפורום לאחרונה... עסוקה...

למעלה