תאילנד והאיים..

infected mind

New member
תאילנד והאיים..

בוקר טוב לכולם :) טוב אז גם אני כמו משתחררים רבים מתכנן את הטיול לתאילנד :) אני ממש אשמח לקצת (הרבה) עזרה בתכנון של מסלול למשך חודשיים (חודש וחצי ראשונים בערך יוקדשו לאיזור תאילנד והאיים, והשבועיים האחרונים למקום אחר... נפאל/וויאטנם.. עדין לא יודע בדיוק לאן) טוב אז התאריך המשוער לטיסה הוא ה20/2 והחזרה זה טיפה לפני ליל הסדר... אני נוסע עם עוד ידידה טובה שלי שכרגע עושה פסיכומטרי אז לעזור היא לא ממש יכולה יותר מידי בארגון אז באמת שאני צריך עזרה עם לארגן מסלול ומין תוכנית פעילות קטנה (טיול ג'יפים טראקים קצרים וכו'), ובנסוף לזה המלצות על מקומות לינה ועלויות משוערות. תודה לכל העוזרים..

sailor

New member
יש הרבה על זה בפורום

עשה חיפוש מתקדם
חיפוש ישן על תאילנד, ריים, שמות של איים וכו' ותמצא הכל.

~orit~

New member
תכל'ס רוב האנשים עושים את אותו מסלול פחות או

יותר. מגיעים לבנגקוק, הולכים לקשר או למטייל או לגרין האוס, ומשם מזמינים את הטיול ג'יפים בצפון. יש שממשיכים לפאי ומטיילים שם קצת ויש שישר יורדים לאיים. האיים: פוקט (יש הרבה מה לעשות. גם טיולים וגם מועדונים. הכל מאוד תוסס שם). אחר כך אפשר להמשיך לקו פי פי (ששם יותר רגוע). אחר כך אפשר את ריילי ביץ' (שגם שם מאוד רגוע), ואם תחליטו להגיע לשם - לכו ל emerald pools. מקום משגע לדעתי. אחר כך אפשר ללכת לקופנגן. מקום כייפי, ואם בא לך אז תכנן את הזמן כך שתגיע לשם למסיבת הפול מון (אני באופן אישי לא אוהבת מסיבות ולא התלהבתי כמובן גם מהמסיבה הזאת). משם אתה גם יכול להזמין טיול לקו טאו שעובר דרך מקום ששכחתי את שמו, ושם משנרקלים. אחר כך אפשר להגיע לקו סמוי וגם שם להזמין טיולים שונים. וגם שם יש הרבה מועדונים, וכמו בפוקט, אפשר לבחור לשהות בחוף יותר שקט או בחוף יותר תוסס. ולבסוף להשאיר את בנגקוק ולעשות את כל השווקים למיניהם, ארמון המלך, מקדשים וכו'. לטעמי, אין כל כך מה לתכנן. אני לא תיכננתי בשתי הפעמים שהייתי שם. רק היו לי מושגים כללים איפה אני רוצה להיות, ופשוט זרמתי. וזה עובד טוב מאוד. מה גם שאתה תמיד פוגש ישראלים, ואתה "זורם" יחד איתם. אופס, כמעט שכחתי - קנצ'נבורי. יש לך מספיק זמן. תזמין גם את הטיול הזה (יומיים או שלושה) דרך אחת הסוכנויות שהזכרתי למעלה. והמלצה, כמובן, המקום של קאיה
דרכה אתה יכול להזמין טיולים בפוקט (כמו גם ראפטינג, טרקטורונים, צלילה ועוד), וכן חדרים בגסט האוס שלה, או מלונות אחרים בפוקט או קו פי פי או ריילי ביץ' או קראבי.

infected mind

New member
סבבה ביותר :)

תודה על האופציות.. אם למישהו בא להוסיף עוד כמה מילים אז שירגיש חופשי :)

floyd3

New member
תקרא מאמרים שיש פה

וגם בפורום של אתר "למטייל". אח"כ תוכל לחזור לפה ולשאול שאלות יותר ספציפיות :)

אוקי

תירא הכול תלוי לכמה זמן אתם באים ומה אתם יותר אוהבים? אני חזרתי לפני כחודשיים ואני אחד שחולה מסיבות ככה ש טיילתי רק באיים והייתי רוב הזמן במסיבות מטורפות לפי דעתי עם זה פחות מחודש לך רק לאיים עזוב תצפון ועם אתה בקטע של ליראות הכול ולהנות כמה שאפשר וואלה להיות בכמה מסיבות טובות גם אפשרי לעשות הכול בטיול אחד. הכול תלוי מה הראש שלך כי לפי מה שאני רואה כולם הולכים באותה הדרך. ותאמת אני לא הלכתי בדרך הזאת וגם מאוד נהנתי.

למעלה