תאילנד ביולי

mikmuk11

New member
תאילנד ביולי

אנחנו מתכננים לנסוע לתאילנד ביולי הקרוב בהרכב של שני מבוגרים ושני ילדים בני 6 ו10. (האם מזג האויר סביר בעונה זו?)
אנחנו נוסעים לכשלושה שבועות, וחשבנו לעשות את המסלול הרגיל, לנחות בבנקוק וללון יומיים, לטוס לצ'אנג מאי, לעשות טיול ג'יפים שלושה ימים, לטוס לפוקט ללון שלושה ימים, לעבור במעבורת לקופיפי, לחזור לפוקט כדי לטוס לבנקוק חזרה וללון עוד ארבעה ימים בבנקוק.
האם המסלול נשמע טוב ? האם כדאי לקחת מדריך שמדבר עיברית שעושה טיולים לכ3-4 משפחות שילווה אותנו לאורך כל הטיול? או שעדיף לטוס לבד ובכל מקום לקחת טיול מקומי? (טיול ג'יפים בצאנג מאי, טיול לאיים בקופיפי, טיול לקאצ'נבורי ליומיים)
ההשוואה גם מבחינת המחיר וגם מבחינת ההדרכה בעיברית שרלוונטית לילדים.
ניסיתי להזמין מלון בבנקוק לשני הורים עם שני ילדים ולא מצאתי אפשרות כזאת. האם זה לא קיים? האם חייבים לקחת שני חדרים עם דלת מקשרת? ואז זה בעלות של שני חדרים רגילים?
ושאלה אחרונה האם צריך לעשות חיסונים לפני הנסיעה.
תודה
טלי

sani48

New member
תשובות

ביולי המזג אויר בדרך כלל יותר טוב בצד של קוסמוי וקופנגן,אמנם זה גם הרבה עיניין של מזל,אבל אני הייתי הולך על הצד של קוסמוי במקום פוקט,לא חושב שיש טעם לקחת מדריך לאורך כל הטיול,באיים תכלו לעשות את כל האטרקציות דרך כל משרד נסיעות,וידאגו לכם להכול,רק בצפון אם יש לכם תקציב,כדאי לקחת מדריך פרטי במקום לעשות את הטיול גיפים של רד בריק/טאנה,שזה טיולים ברמה מאוד נמוכה,שעושים שם רע לצפון תאילנד

mikmuk11

New member
תודה

יש לך המלצה על מדריך פרטי דובר עיברית? האם יש מה לעשות בצפון מעבר לשישה ימים?
ומה לגבי חיסונים?

sani48

New member
לגבי מדריך

מציע לך לפנות לגל כוכב הצפון,הוא בחור מיקצועי,אמין,ועובדים איתו הרבה מדריכים מצוינים,זה המייל שלו- [email protected],יש הרבה מה לעשות בצפון מעבר לשישה ימים,צירפתי לך קישור שהיה בזמנו בפורום למטייל,יש לך שם הרבה מידע על צפון תאילנד-
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1054151
לגבי חיסונים,זה לא יהיה אחראי מצידי לענות לך,עדיף שתיתיעצי עם הרופא

תוספות+המלצות

היי טלי
ההמלצה שלי שנוחתים בבנגקוק לעשות טיסת המשך לצ'אנג מאי ולהשאיר את בנגקוק לסוף.
לגבי הצפון צ'אנג מאי- יש כמה אפשרויות לטייל בצפון:
אפשרות ראשונה- היא לקחת מדריך דובר עברית/אנגלית שיבנה איתכם מסלול בקצב ובזמן שלכם- אפשרות זאת היא יקרה יותר ומומלצת לקבוצות של 4 אנשים ומעלה.
אפשרות שנייה- היא לקחת טיול גי'פים מאורגן של הרד בריק/טאנה שלושה ימים שתי לילות הכל כלול: המלונות 3 כוכבים,כלכלה ותחבורה ממקום למקום,כניסה לאטרקציות. הטיול יוצא בקבוצות גדולות. ומתאים לאנשים שמגיעים לתאילנד פעם ראשונה ורוצים טעימה מכל דבר. (אגב בטאנה המדריכים-נהגים יודעים כמה מילים בעברית עילגת זה יכול לשעשע את בילדים)
מעבר לטיולי גי'פים יש מגוון של אטרקציות בצ'אנג מאי למשל:
טיול אומגות של חברת "פלייט אוף דה גיבון"- הטיול כולל את האומגה 807 מטר! ממוקם בתוך יערות גשם מרהיבים!
טיול חצי יום למקדש דוי סותפ- מתחם המכיל מס' מבנים מרהיבים וזהובים. ממוקם על גיבעה הצופה על כל צ'אנג מאי.נוף מדהים שכדי להנות ממנו צריך לעלות 300 מדרגות!! כן כן 300 בקטנה!

טיול יום לדוי אינתנון- כחלק מהטיול תבקרו בשמורת הטבע אשר כוללת מפלים עוצרי נשימה. בין היתר תגיעו לנקודה הגבוהה ביותר בתאילנד.
תבקרו גם בפגודות המיוחדות והמרשימות שנבנו לכבוד מלך ומלכת תאילנד.

טיול טרקטרונים- לאנשים שמחפשים אקשן ואדרנלין.

ועוד..את הטיולים האלה ניתן לסגור במקום.

לגבי מלונות למשפחות-
בבנגקוק-
אני ממליצה על האיסטין מקאסן-במרחק הליכה ליד הפאנטיפ פלאזה-קניון האלקטרוניקה, שוק הבגדים הסיטונאי-הפאטונם 5 דקות נסיעה משוק הלילה,
5 דקות נסיעה מהקניונים במרחק הליכה מהרכבת הישירה שמגיעה מהשדה לבנגקוק, במלון יש שרות למשפחות: קומת חדר משחקים לילדים הכולל Wii פלייסטיישן ועוד..

בכל הקשור לחיסונים-כדאי להתייעץ עם מרפאה למטיילים אשר עובדת בשיתוף עם כל קופות החולים.

מקווה שעזרתי
תהנו

ליאת

mikmuk11

New member
תודה רבה על התגובות!!

רציתי לדעת האם טיול עם מדריך פרטי לזוג עם שני ילדים צריך לעלות הרבה יותר יקר מאשר לקחת טיול של טנאה ויום טיול לאומגות ויום טיול לתצפית בנקודה הגבוהה בתאילנד?
האם מישהו יודע להעריך כמה צריך לעלות שבוע כזה עם מדריך פרטי הכולל מלון 4 כוכבים וכניסה לאטרקציות הנ"ל.

טיול לתאילנד

היי

טיול פרטי עולה כמובן יותר מאשר טיולי הטאנה.בהתחשב בזה שאת מטייל לבד בגיפ או במיני ואן.
טיול פרטי הוא עם מדריך צמודשבחברות הטובות גם מדבר אנגלית טובה.
הלינה בטיולים הפרטיים טובה יותר מן הסתם והמסלול נבנה במיוחד בשבילך בהתחשב בגילאים של הילדים.

לגבי עלויות.
טיול פרטי, זה כמובן תלוי במסלול הטיול שאתה בוחר.

לגבי טיול אומגות תלוי בחברה שבה אתה תעשה.

לגבי דואי אינטנון(ההר הגבוה בתאילנד) המחיר קבוע אצל כולם.
טיול מהנה

ישראל
[email protected]

היי

היי

הכל תלוי ברמת המלונות שיש בטיול הפרטי
ובתכנים שיש בטיול הפרטי.

נשמח לתת הצעה.
את מוזמנת לפנות דרך האתר שלנו.

תהנו!!
ליאת

לטעמי רצוי לצמצם את היעדים לשניים-שלושה

במסלול הנוכחי אתם מבזבזים בערך יום שלם (בסך הכל הכללי) על נסיעות וזה בהחלט לא יגרום להנאה אצל הילדים שלכם. בתור התחלה, הייתי מוותר על קופיפי ושוקל טיסה לצ'אנג מאי מספר שעות אחרי שאתה נוחתים (כדי להימנע מהטרטור של מציאת מלון ונסיעה הלוך ושוב לשדה תעופה).

הותיק 55

New member
טיול בתאילנד

טלי , מזג האויר בתאילנד ביולי גשום אבל לא מהווה כל בעיה
טיילתי בתקופה זו בתאילנד עם המשפחה ולא הייתה כל בעיה
מהמלצות שקיבלתי,וגם מימשתי, לא ניכנסים לבנגקוק עם ההגעה לתאילנד , חבל על הכסף והזמן , הרי אתם מתכוננים להיכנס לבנגקוק בסוף הטיול לארבעה ימים וזה די והותר
פשוט לקחת טיסת המשך מאותו שדה תעופה לצייאנגמאי ולהירגע בעיר המדהימה יום אחד ואז להתחיל בטיולים בצפון תאילנד ומאוד מומלץ למשפחה טיול פרטי עם מדריך אישי
כפי שכתבתי , אני קיבלתי המלצות מחברים , שגם מימשתי , על סוכן ישראלי בצייאנגמאי ששמו "ישראל 669" והוא בנה לנו את כל הטיול כולל טיסות פנים ומלונות
המייל שלו [email protected]
בהצלחה
ממני , האזרח הותיק של מדינת ישראל

mikmuk11

New member
תודה לכולם על התגובות

הכוונה שלנו כמובן לשלב טיסות פנים. לאחר ההמלצות שקיבלתי המסלול המתוכנן הוא:
נחיתה בבנקוק - לינה של לילה אחד (הכוונה היא לחלק את הטיסות הארוכות עבור הילדים. האם מומלץ בכל זאת מיד טיסת המשך לצ'אנג מאי?)
טיסה לצ'אנג מאי - טיול בצפון של שישה ימים שיכלול טיול ג'יפים, יום אומגות, יום נוסף עם טיול ספארי או מקדשים וקצת טיול בעיר (בחלק הזה אני רוצה טיול פרטי אם יתאפשר תקציבית)
טיסה לקוסמוי - שלושה ימים באי ומעבורת לקופנגן שלושה ימים באי. (אמרו לי שמבחינת מזג אוויר ביולי עדיף לבקר בקוסמוי מאשר בקופיפי, זה נכון?)
טיסה לבנקוק - חמישה ימים שכוללים יומיים טיול לקצ'נבורי, עולם המים, לונה פארק, וקצת קניות.(המלצות נוספות יתקבלו בברכה)

האם המסלול הזה נראה טוב יותר?

sani48

New member
לדעתי

עדיף לטוס על ההתחלה לצפון,להיכנס לבנקוק,ולמחרת לחזור,זה סתם טרטור,ובזבוז זמן,לגבי הצפון,אמרתי לך כבר את דעתי על הטיולי גיפים של רד בריק/טאנה,במידה ויש לכם תקציב עדיף בהרבה לקחת מדריך/נהג עם רכב,ולקבוע איתו מסלול גמיש,לפי הרצונות שלכם,מבלי להיות תלוי בקצב של עוד המון אנשים(לפעמים זה מגיע למעל 80 איש,ולכו תדעו על איזה אנשים תיפלו?),לגבי האיים,כמו שכבר אמרתי לך,בדרך כלל בתקופה הזו המזג אויר הרבה יותר טוב בצד של קוסמוי וקופנגן,אבל זה גם עיניין של מזל,ושום דבר לא מובטח,שלא יהיה לך גם שם גשמים,כמו כן לדעתי זה מעט זמן לכל אי שלושה ימים,אם יש לכם רק שישה ימים לאיים,במקומכם הייתי נישאר רק בקוסמוי,ואם תכלו להוסיף עוד יומיים,אז 4 ימים לכל אי זה כבר יותר סביר,לשיקולכם,תעשו חיים

למעלה