תאילנד או הודו?

sengoku

New member
תאילנד או הודו?

בעבר כבר נסעתי לתאילנד ומאוד נהנתי למרות שאחרי חודש היה נראה כי מיציתי את הענינים שם, אני רוצה לטוס שוב פעם בזמן הקרוב ומתלבט בין הודו או שוב לתאילנד. הסיבה שאני לא כ"כ רוצה הודו היא שאני מפחד שאני אתבעס שם כי אין שם ממש אטרקציות ולפי התמונות שראיתי ואולי אני שופט פה סתם, האנשים שם נראים לי ווירדוס פלורנטין כאלה וזה לא אנשים שנראה לי שאתחבר אליהם למרות שאני כן בנאדם רוחני..אני נוסע לבד ורוצה להכיר אנשים חדשים לא בהכרח ישראלים..המטרה גם ללמוד על עצמי מה אני רוצה וכו;

הודו.

הודו,מדינה ענקית ומגוונת מאוד. מצפון לדרום יש שוני רב , הן בנופים והן באוכלוסייה. בהודו תוכל למצוא כול מה שיעלה לך על הדעת. החל מטרקים קשים ועד נק' לרביצה ןבטלה. פרט ראשון וחשוב שאתה צריך לספק הוא למתי מתוכננת הנסיעה? לאיזה חודש, וזאת בכדי שנוכל לכוון אותך לאזור מתאים מבחינת מז"א. ועם/בלי קשר, תציץ בקישור שלי למטה בהודעה. יש שם כמה תמונות מהודו, ככה בשביל הטעם. בהצלחה .

sengoku

New member
הי תודה על התגובה

אני מתכנן לטוס בעוד חודש..גג חודשיים

דגנית

New member
הודו, הודו ושוב הודו

פברואר-מרץ

הם חודשים טובים לטיול ברכז ודרום הודו . איזורים בהם תמצא הרבה ח'ברה הם ראג'יסטאן,גואה,האמפי,רישקש ועוד . בהצלחה .

sailor

New member
אם לא הודו, למה תאילנד

ולא לאוס, ויטנאם, סין, נפאל, מיאנמר?

sengoku

New member
להגיד לך את האמת

אני כרגע רווק והכרתי בתאילנד אחלה בחורות זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לחזור לשם, אני לא נוסע רק בשביל זה כמובן אני רוצה גם לראות נופים ולנקות את הראש כמובן

אין ספק שהודו

הווירדוס פלורנטין הם לדעתי רוב התיירים. להודו אולי אין אטרקציות כל כך אבל הנופים מהממים והתרבות מדהימה ועדיין לא דיברתי על האנשים המקסימים, האוכל, היופי, הצבעים,הריחות אךךךךך החיים עצמם, פשוט אין על הודו ואני אומר את זה אחרי פעמיים תאילנד. אם אתה מתלבט אז סע להודו במיוחד אחרי שראית את תאילנד. שם יש המון סוגים של טיולים, יש כאלו שנתקעים בגואה והראש שלהם רק מסיבות ויש כאלו שרוצים להכיר מקומות חדשים. אתה כבר תתחבר לאנשים לבד ותאמין לי שאני הייתי עם לא מעט אנשים מחו"ל ובגאה דווקא השתדלתי לא להיות עם הישראלים בהצלחה

sengoku

New member
מעריך את התשובות

כנראה שזה יהיה הודו (-; רק בחודש פבואר מרץ איפה מומלץ להיות מבחינת מזג אוויר מחפש מזג אוויר חמים

sailor

New member
בדרום

קרלה ואם יש לך יותר מחודש אפשר גם טאמיל נאדו, ו/או קרנטקה.

פברואר-מרץ

האפשרויות העומדות בפניך רבות . צייר לך קו דימיוני בין אמריצר דרך דלהי/רישקש ועד וראנסי. מהקו הזה ודרומה , תוכל לבלות בכייף . אם זה אזור ראג'יסטאן , אם זה גואה והאמפי ועד למדינת קארלה וטאמיל נאדו. בתוכניה : מבצרים,ארמונות,מקדשים,חופים,שמורות טבע ועוד ועוד . במרץ גם הייתי ממליץ על דראמסלה . בהצלחה .

treksale

New member
כמו שזה נשמע

נשמע כאילו הודו תפור עלייך לך על זה תפגוש מלא אנשים ישראלים ולא ישראלים לא כל האנשים הם ווירדוס פלורנטין תאמין לי שיש שם את ככל עם ישראל על מיליון גוניו בכל מקרה בתאילנד כבר היית ועם תתהבאס על הודו תצמיד אפשר לטפוס טיסה זולה מאוד משם לתאילנד

למעלה