תאילנדי מוקפץ

קפת

New member
תאילנדי מוקפץ

העולם החרדי גועש ורוגש, בטלנובלית מדוברת - בת הרב השתרללה בצאט עם נערון מבני ברק, אח שלה הנרקומן דפק לו מכות, שלידן התפוז המכני זה כיפה אדומה, אשת הרב מואשמת שידעה ושתקה, המשטרה מדליפה כמו תינוק ללא חיתול, ורק הרב מבלה בתאילנד. מה יש לרב ראשי הספרדי הראשי לחפש בלתאילנד? הוא מגייר צונאמי? מקפיץ מזוזות? מחזיר ליידי בויס בתשובה? מה?

מה אמר הרב עמר?

מה תפוז מכני, מה? כולה תפסו יהודי, גזזו לו את הפאות, גזרו לו את הכיפה ואילצו אותו לומר מאה פעם 'נח נח נחנח'. בתכלס, הרעיון המקורי של הרב היה להרים מצגת אומנותית בטקס לציון 60 שנים לנצחון הגויים הפחות נאצים על הגויים היותר נאצים. אלא מה, הרבנית היקרה (לא אשתו של רוזנשטיין, הצדיקה השנייה) התרגשה שהרב נתן לה היתר לשלוח אסאמאמק (וגם לחטט באף בצום גדליהו) והמלעונה כתבה 'קלאנסוואה' במקום 'בוכדנזשאלץ'. ככה שני ערבים הגרילו ערב של כיף (לא זכיתי בדוס מן ההפקר - ספרו השערוריתי של עאבד) והנשיא בוש קיבל שעתיים של נאום משעמם מפי ראש ממשלת הולנד עם התספורת עבו עגילה שלו במקום לחזות בגרסה מקוצרת של רשימת שינדלר. ולמה הרב בתאילנד את שואלת? נסיכת חלומות מתוקה שלי, את האליבי הוא תכנן על פי הלוח היהודי הקדוש, אותו קיבלנו במעמד הר תבור. הוא לא לקח בחשבון שהבן המתפקר שלו שיצא לתרבות רעה, ישמור אלוקים, עובד כבר מזמן על פי השיטה הקלוקלת של הגויים ימח שמם וזכרם. והמשטרה? על זה אני מנוע מלדבר. מילה לא במקום ואמא תראה אותי בזינזאנה מדביק את כף היד לחלון עליה כתוב 'המוסד חטף אותי בטוקיו בעזרת מפתה ג'ינג'ית'

קפת

New member
הבנתי הכל

הכל הבנתי. מסתבר ששוב אני אשמה. כמה נוח. כמה מדויק. כמה כפה אדומה מצידך, כרובסאן.

sargon1

New member
תאמת אני לא מבין מה עושים רעש

על זה שדפקו לחרדי קצת מכות לא רק שהוא לא שרת בצהל עוד יגנו עליו?

תגיד לי מי הקפיץ אותך?

הדבר הכי טוב בו זה שהוא לא עשה צבא. אל תיקח ממנו את זה.

אני אגיד לך מה עושה הרב בתאילנד

הוא יצא לשם בשליחות שיפה לה בהשתיקה. יפה לה, אבל לא יפה לנו. מדובר בסוגיית עורלות הליידיבויס. מכיוון שכל תאילנדי רביעי בערך מוצא את דרכו מתישהו אל ארץ הקודש (בגלל שהוא לא מפזר פירורי פטאי בהלוך הוא לא מוצא את הדרך חזור, אבל נעזוב את זה כרגע)והצטברה פה כמות נאה של גברים מלוכסנים ונעימי הליכות, החלה להתגבש במרתפי השב"כ תוכנית חשאית. התאילנדים יפותו להתגייר ומיד יגויסו לצבא הכיבוש במקום מיטב בחורינו המסרבים. למה הם תאילנדים ומה אכפת להם ערבים לא ערבים. עד פה הכל אמור לעבוד חלק (הם מאוד לא שעירים, כידוע) אבל, כפי ששם לב מוח שב"כי חריף, תתעורר בעיה עם הליידיבויס שיועדו להצטרף לכוחות הבטחון כפקידות לשכה שאין חשש שייכנסו להריון ע"י מג"ד מיוזע. מגיירים או לא מגיירים? בר מצווה או בת מצווה? ציציות או חצאיות? אז הרב יצא לתאילנד ללמוד את הנושא. כשהוא יחזור הוא יביא לבת הכונפה ולבן הנרקומן שקיות של נודלס פרווה לכלא ויספר לכולנו שאין מה לעשות - המציאות היא חמוץ מתוק.

guyguyg

New member
מה רע

מי מאיתנו לא אוהב ללבוש חצאית מיני, גרביונים ועקבים, העובדה שהרב נאלץ, רחמנא ליצלן, לנדוד כה רחוק, ולהותיר את ההוא שקורע את הבת שלו,למרמס לחיות טרף עם שיער על הפנים, הינו אות קין לחברה הישראלית, במדינה מתוקנת לא היה הרב מהסס ללבוש ביריות קבל עם ועדה (ואפילו אם הוא אחראי רק על חצי מהעדות) כצעד של קירוב לבבות, ושלא נתנתק זה מזה, בחרתי ללבוש היום חוטיני שחור (הגרביונים בכביסה) ולהושיט לכולם רגל חלקה לשלום

קפת

New member
איזה שטויות, בחיי

מה אתה חושב שהוא לובש מתחת לשמלה הרקומה שלו, דגמ"ח ופלדיום? ד"ר מרטינס? בטח שגרביונים וסטילטו. בשביל זה לא צריך להרחיק על תאילנד. וחוץ מזה, כולם יודעים שחוטיני זה או נמר או ורוד. חוטיני שחור זה מ-ז-ה פאסה. רק מורות מפוטרות לובשות חוטיני שחור.

guyguyg

New member
זאת המודה?

אני נרגש עד דמעות מעצותייך הטובות, שיסייעו לי להכנס למודה. אכן, בתוכי תוכי חשתי, שהשחור הזה, זה כבר לא זה, וממילא החוטיני קצת לחץ לי בביצה.נמר זה אני ועוד נמר ורוד בכלל, אגב, אין היום דגמים של פנתר ורוד בשוק? ואם בגרביונים עסקינן, מה המודה שם? לא אוכל להראות פני ברבים בביריות רשת אדמוניות, אם זה כבר לא באופנה. הגם שיש אומרים שהן מחמיאות לי עד מאד, יחד עם הסטילטו שלי (ורודות, ורודות!) ואם תשאלו במה קשור הרב, הוא אכן קשור, באזיקי פרווה ורודים, אבל על כך בפעם הבאה.

הרבי מיעוטו, הסיפור האמיתי.

לקראת יום השואה,נשלח כבוד "הרב -עם -כולם" לתאילנד. הוא נסע כמובן, בשליחות לאומית. תאילנד, היא כידוע מעוז הנאו פדופילים הנאציים. המקום האידאלי לערוך צונאמי קצרצר וממוקד בהמוני הגרמנים, וכבוד הרב נסע עד שם להרביץ בהם שיעור. היתה זו שליחות לאומית (בחסות שרותי נשים וגברים כאחד, לרבות שרותי נכים והבטחון הכללי). כבודהרב, עטוי בשלמת הטרנסווסטיסט הרקומה שלו, והדור בכובע, (שנשות ווינדזור העליזות היו שמחות להתנאות בו בימים של מרוץ סוסים באסקוט), הגיע לתאילנד כשהוא חודר רוח קרב. והרב, תורתו אומנותו,הפליא לעשות בהם שפטים. בפעולת הסחה יזומה( תיאורית הקונספירציה ע'ש חמיש) הועבר מוקד ההתענינות אל בני המשפחה התמימים אי שם אצלנו בארץ, ובמרחבי האינטרנט הנצחיים.בני הבית שיחקו על פי כל הכללים,וקבלו על עצמם לשחק תפקידים תפורים ומדויקים מתוך תסריט לטלהנובלה חרדית חדשה האמורה לעלות בערוץ תכלת בקרוב.( סקופ!) וכל הסיפור הזה, היתה רק תכנית הפיילוט. הרייטינג הוכיח מעל לכל ספק שצפויה לנו דרמה משובחת.תודו שגם אתם נהניתם. ובאשר למשימתו של כבוד הרב, מענין לדעת, לכמה נאצים הצליח להרביץ מתורתו? כמה נפשות תמימות של "גורי פועלים תאילנדים", הצליח כבוד הרב להציל? מי רקם את השמלה, ומי את המזימה? כל זה מן הסתם, בפרק הבא.

קפת

New member
קפת מתפלסטפת

דמעות של התרגשות חונקות את עיני. למקרא דברים של החברה גילה, צפים ועולים לי זכרונות של השנים שעשיתי, עשינו, בחיקה של שושנה מהבלוק, השם יקום דמה... את הימים הטובים ההם בפורום, כשבג'וק היה חור, ולציון היה גועל. מאז, קרויף הפך לטלנובליסטית מקרית גת, פצח במסעות זימה ונטש אותנו להנחות, הציון נס לציונה ולדגל, ומועמר הפך למגדל חזירים בקיבוץ של השומר הצעיר. הגם שהוא כבר לא כל כך צעיר, השומר. ורק אני, חסרת בית ובינה, נותרתי לשמור על הגחלת, ואומה שלמה, שטופת זרע וקסם, סומכת עלי שאמשיך לשאת בעול. ובוגונביליה לפעמים גם. וחזרה אליך, גילה: הסיפור האמיתי הזה כל כך אמיתי, אוטנטי (דווקא, עם שני טתים), מקורי, רגיש, פיוטי, מרהיב ואמיתי. כל כך אמיתי, שבא לי לבכות. וגם לצרוח, לחבק אותך ולהכניס לך שתי סטירות לחי, כי צריך להגיד "נשי ווינדזור העליזות" (נץ כבר יתקן אותי אם אני טועה). זה מתפלסטף. ואם לריסה לא הבינה, תשלחו אותה ליצחק קדמן.

צצצ למה בקטנות למה?

הלכה הוואנה ( גילה, שם משפחה)ופתחה את אבן שושן. לא היה קל, אבל יש אבנים עם לב אדם. ושם, באמאמא של האבן מצאתי אותן,זו לצד זו חבוקות, אותנטית ואוטנטית. ולא די בזאת. ביניהן, לא תאמיני,נמצאה המילה היוונית, אותנטי-קוס. ככה כתב אבן החכמים, שושן,תבדקי. ואני, שמנסה לפשפש בין דפי זכרוני הרפים, לא זוכרת אפילו מה היה לפני רגע.

א י ל ה

New member
ואני אומרת

לרגל יום השואה שמישמש והלך - עם עדת בריונים כזאת, מי צריך נאצים?!

למעלה