תאחלו מזל טוב

תאחלו מזל טוב

וגם הרבה בהצלחה, כי אני אצטרך אותה.. לאחר 4 חודשים של יציאה בשאלה וחיים כפולים בבית הורים חרדים ומלחיצים, אמא שלי הודיעה אתמול שהיא מעיפה אותי מהבית סופית, ושיש לי עד יום שישי להתפנות על פקלעותי וחפצי. יש לי אמנם 2 הזמנות <אפעס, אחת מחברה חרדית וזה לא בדיוק פסגת שאיפותי כרגע, ואחת מחבר של החבר שלי (הוא ואני ידידים) שמשתחרר מהצבא היום, אבל החבר לא יאהב את זה ובצדק וגם זאת לא פסגת שאיפותי.> לפחות דבר אחד כבר עשיתי, וזה להתקשר להל"ל <כי כולם כל כך מדברים עליהם פה כל הזמן...> וענה לי בנאדם נעים ומרגיע, ורק חבל לי על הזמן שלא הייתי איתם בקשר עד עכשיו. מעבר לזה יש לי פסיכומטרי בעוד שבועיים, ומעבר לזה אין לי מושג מה ואיך. וזהו.. מה'ני אגיט. בסוף אני אסתדר. ואם אני אגיד את זה הרבה אולי אני גם אאמין
.

Le Fay

New member
ב ה צ ל ח ה !

גם בפסיכומטרי. את יודעת שהיא תחזור בה, נכון? רק מקווה שזה יהיה לפני הפסיכו. כדי שתרוויחי זמן לארגן לך ת'מקום הבא בפחות לחץ....

תודה על האופטימיות מורגן ../images/Emo142.gif

אבל זה לא יילך. היא לא תחזור בה. צד שני, גם זו לטויבע.

admor

New member
בהצלחה

את המזל טוב נשמור לחתונה ואם היא לא תתחרט תבקשי ארכה קטנה לזה היא בטוח תסכים ותעזרי בהלל בכל מקרה

boaZone

New member
בהצלחה רבה.

אני מזדהה עימך רבות, על אף שאני אולי במצב הפוך לחלוטין. אבל אלה, הרגעים של להיות או לחדול, הם הרגעים בהם הרגשתי את החיים במלוא עוצמתם. אין כמו תענוג הפחד והלא נודע של לקיחת אחריות על גורלך. מאחל הנאה והצלחה. וכן, תעזרי בהלל.

mister blond

New member
פחד מהלא נודע-ממש אבל ממש לא כיף

אוראנסוף-בהצלחה. יהיה טוב, בסוף.(או שלא, אבל כמה גרוע כבר יכול להיות? קשה להיות יותר גרוע מחיים כפולים)

BatHell

New member
וואו.

המון המון בהצלחה... אני ממש מקווה בשבילך שהכל יסתדר, בעיקר בבית (כי פסיכומטרי אפשר תמיד לעשות).

יווווו אחותי

שיהיה לך המון בהצלחה ושאיך שהוא תסתדרי בהמשך עוד לא הבנתי למה את יכולה לגור אצל ידיד של חבר שלך ולא אצל חבר שלך??? זה לא יותר נוח? בקיצור מה שיקרה אני מאחלת לך המון אצלך וגם בפסיכמוטרי (וטיפ לפסיכמוטרי-אני לא בדיוק יודעת מה זה אבל הבנתי שזה מבחן אז תשבי ליד מישהי חרוצה ומדי פעם תפזלי לדף שלה
כך אני תמיד עשיתי במבחנים מאיפה את חושבת יש לי את ה-90 וה-80 באנגלית ומטמטיקה אם לא בזכות העבודות/מבחנים משותפים האלו
) דרך אגב מה את הולכת ללמוד? ואיפה? ובקיצור איך אומרים..... "קשה באימונים קל בקרב" אני מקוה שהקשים שלך התגמדו לעומת מה שהם היו כשה חיית בשתי עולמות ושמכאן הדרך תיהיה קלה יותר ושתשמרי על עצמך נ.ב. אם יהיו תגובות להודעה זו אני יקבל אותם רק בשבוע הבא כי עד אז אני לא כול כך בבית וגם לא במחשב

uri80

New member
המון בהצלחה.

בפסיכומטרי, במעבר, ובחיים באופן כללי. טוב שדיברת עם הל"ל, הם באמת יכולים לעזור. ואל תתרגשי מהפסיכומטרי. כל הנושא הוא גם ככה די חרטא. יהיה טוב.
אוריאל

R a c h e

New member
ראשית איחולי ../images/Emo50.gif ושתהיי חזקה

שנית, אני מניחה שאת כבר יודעת שטוב שפנית להל"ל. שלישית, כאן יש לך בית וחברים לפחות כדי להתייעץ ולשתף. ורביעית מסר ממני בדרך אליך. ועוד משהו קטן: קבלי
וגם

תודה אנשים טובים ../images/Emo9.gif

אין לכם, בעצם אני משערת שיש לכם מושג רחב ביותר- עד כמה אני זקוקה לכל בדל תמיכה שאני יכולה לקבל עכשיו- כי אופטימיות-או-לא-אופטימיות, אין בסיס יציב במיוחד להתחלה. אני מודה לכולם; ואני בהחלט עומדת להיעזר
. יום נפלא וקליל.

AGENT SHESH

New member
מזל טוב!../images/Emo73.gif

נפתרת מהחיים הדתיים סופית... משהו שאני מייחל אליו כבר הרבה זמן... בכלמקרה - אני מאמין שהל"ל יעזרו לך בדיוק במה שאת צריכה כרגע.. שיהיה לך בהצלחה בפסיכומטרי!

barr1969

New member
זהירות, טרול

מנהלים. לשיפוטכם אז מה אם הוא סיים את הבחינות? אז מה אם מכבי אלימה על המגרש? אז מה? אסור לחסום אותו?

למעלה