תאחלו לי

תאחלו לי ../images/Emo50.gif

יש לי מחר שני משחקים בחולון החצי גמר נגד מכבי ראשון לציון, המנצחת תהיה נגד הרצליה (אוי לא
) או נס ציונה אז גם שהמצב שלי בכתף לא יחמיר עצם המשחק, ושאני גם לא יפצע (זה כבר לא בעולם הזה) ושננצח
אם זה מעניין מישהו... אני על הפלא (מי שרוצה אותו שישלח לי מסר
) חג שמח

Snitch

New member
בהצלחה בלונדה../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif../images/Emo88.gif

swirrrly

New member
סופר ../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo118.gif

../images/Emo10.gif

הפסדנו בשתי המשחקים והכל באשמתי לא שיחקתי בכלל בכלל טוב כמה טוב לתפוס דיכי אני הולכת להשלים שעות שינה

אבל עכשיו פשוט הרסתי להן

כל המשחק רק איבדתי כדורים היו לי מעט מאוד הברקות... אפילו פעם אחת חטפתי כדור ובמקום לעשות מזה שער אני איבדתי אותו בסוף במשחק השני המאמן שלי החליף אותי עם השוערת ועמדתי בשער (הרגעים היחידים שהיו מהנים היום) והיה מצחיק עם החולצת שוער והקפיצות שקפצתי
, אפילו עצרתי 4 עצירות...אבל מתוך הרבה זריקות
אחר כך בסוף המשחק השני המאמן שלי אמר שהיה שיפור ואז התפרצתי לדבריו ואמרתי לו שזה בזכות שהוא הכניס אותי לשער (יענו לא הייתי במשחק עצמו) והוא אמר לי שיש משהו בדברים שלי
במשחק הראשון היה כל כך צמוד אבל נחשו מה! הרסתי לקבוצה! איבדתי מלא כדורים! הגעתי למצב שהמאמן שלי החליף אותי ואני התיישבתי ופתאום יצאו להן דמעות, ואני כיסיתי את הפנים כדי שלא יראו שאני בוכה
אני לא יודעת בדיוק למה נפל עליי היום השחור הזה, יכול להיות שבגלל שמצפים ממני ליותר מדי, מצפים שאני יכניס מלא גולים ויעשה את המשחק, הוכחה לכך זה שכל הזמן הבנות של הקבוצה השניה שלנו, הגדולה יותר (יא´ יב´) כל הזמן צעקו לי "יאללה מעין", "קדימה מעין" וכו´
, הם מצפים שאני ינהיג את הקבוצה, לצערי היום לא הראתי את זה עכשיו אני חושבת ברצינות על פרישה מהכדוריד
מי שלא מועיל לא צריך לשחק
שיהיה לכם יום טוב, כי לי לא יהיה

למעלה