תאחלו לי בהצלחה..

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
תאחלו לי בהצלחה..

היום הייתי שוב במרפאת הפרייה חוץ גופית וסוף סוף אני מתחילה את הטיפולים אז איך זה הולך : החל מהיום בערב אני מזריקה לעצמי תרופה בשם גונל שאמורה לעודד יצור מוגבר של ביציות. את התרופה הזו אני אזריק 4 ימים ואז שתי תרופות אחרות גם כן להזרקה. בין תופעות הלוואי בחילות והקאות תיחת בטן נוזלים בבטן קשיי נשימה ויכול גם להגיע למצבים קיצוניים שמכריחים אישפוז ( מקווה לא להגיע לזה). אחרי שאסיים את כל סבב הזריקות אני אבוא לשאיבת ביציות שנעשת בחדר ניתוח ובהרדמה מלאה ואז יזריקו את הזרע של בעלי לתוך הביציות ויראו אם הם מתפתחות , כמה מתפתחות ואם הכל בסדר וזה הצליח אז יקראו לי שוב ויחדירו את הביציות המופרות לתוך הרחם במטרה שזה יקלט שם אמ ן אמן אמן. יש לי כל כך הרבה חששות:1 תופעות הלוואי הקשות. 2.האם זה יקלט או לא ( כמעט ב 100 האחוזים טיפול ראשון נכשל וכך הכינו אותי אך הפחד מהכישלון ושאעבור את כל המסכת הזו ללא תוצאות ה יא משתקת).3 אני עושה את זה בדיוק לפני המבחן המ משלתי וה אם עם כל תופעות הלוואי והחששות שלי אני לא אלחיץ את עצמי קצת יותר מדי מה שיכול לגרום לכישלון הטיפול, כישלון במבחן וה תפרצות ה....... אבל אני חייבת להיות אופטימית להאמין שיהיה טוב וכל הסבל הזה שווה אם בסוף מחזיקים בזרועתך תינוק\ת קטן\נה
אז תאחלו לי בהצלחה בבקשה- אני זקוקה לכל ההצלחה שבעולם שירי

matyc

New member
מאחלת לך בהצלחה

ומחזיקה אצבעות אל תהיי לחוצה אני בטוחה שיהיה בסדר

פנפוני

New member
שירי מתוקה../images/Emo24.gif

היי. אני מחזיקה לך אצבעות... ושולחת לך המון בהצלחה. המון אהבה מתוקה
דניאלה.

מחזיקה לך אצבעות, יקירתי! ../images/Emo57.gif

מקווה שכל התהליך יעבור בקלות ושחלומך יתגשם בקרוב... המון המון המון
אנחנו פה
מחכים לעדכונים...

נאווה2007

New member
../images/Emo50.gif שיקלט עלי שיקלט...שיקלט../images/Emo95.gif

שירי, את מבקשת את כל ההצלחות שבעולם ואילו אני הייתי שר ההצלחות הייתי בכיף מעניקה לך בנדיבות ככל שתחפצי. !אז
נאווה2007

מקווה שתשברי את הסטטיסיטקה ../images/Emo127.gif

וכבר בפעם הראשונה זה יצליח !!!!
. עד אז מאחלת לך שהשבועות יעברו עליך מהר כי מנסיוני תקופות ההמתנה הן לעיתים יותר קשות מתופעות הלוואי .

ל3

New member
תודה לכולן

על התמיכה והעידוד זה מאודחשוב לי. היום אני מסיימת 4 ימים של זריקות פרגונל ( זה שטוויות ואני מזריקה לעצמי בבטן לבד). מחר אני צריכה להיות שוב במרפאת ההפריה ולראות מה השלב הבא. מבטיחה להמשיך לעדכן נשיקות לכולם
שירי

למעלה