תאחלו לי בהצלחה!

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
תאחלו לי בהצלחה!

לפני זמן לא רב גילינו שאנחנו בהריון (מתוכנן). אישתי ואני שנינו אנשים מעשנים, שנהנינו מאוד מהעישון. כמובן שמרגע הגילוי - אישתי הפסיקה לעשן מיידית, ואני מעריץ אותה על כך. כבר למעלה מחודש שהיא לא מעשנת - וזה לא שיש לה בחילות והעישון מגעיל אותה. ממש לא - היא רוצה אבל עוצרת את עצמה, ועכשיו היא כבר מתחילה להפסיק להרגיש את הצורך. אני הורדתי משמעותית את כמות הסיגריות מאותו יום במטרה להגיע ל- 0 סיגריות...ירדתי מכ- 15 סיגריות ביום ל- 3,4 או 5 סיגריות, וכמובן - לא בבית ולא ליד אישתי. אמרתי שאני מעשן את מה שנשאר בבית (רצה הגורל ומספר ימים אחרי גילוי ההריון קיבלנו שנינו 2 פאקטים מחו"ל....) וכשנגמר - לא קונה עוד. אתמול בערב נגמר....היום זה למעשה היום הראשון שלי בלי אף סיגריה... אז זהו - דרך חדשה וחיים חדשים ואני מקווה להצליח ולהיעזר בכם ברגעים קשים. שיהיה לכולם המשך שבוע מצוין ובהצלחה לכולנו!

huxh290

New member
לאחר 24

קמתי בבקר לאחר 24 שנה של עישון כבד וההתחלתי להשתעל חזק מאוד עם הרבה לכה וההחלתי לההפסיק לעשן ברגע זה מתאריך 26/10/05 מאוד קשה אך אני התגבר

shno

New member
בהצלחה גם לך!

כבר 60 שעות בלי סיגריה....והספירה נמשכת. קשה, אבל נצליח. יום טוב לכולם!

"קשה"

הקשה הזה מעלה תהיות. הפסקתי אתמול. ואני לא יודע אם להגדיר את זה כקושי. פשוט בא לי כי אני רגיל. אני לא עצבני. לא בולס לא מתחרפן. פשוט בא לי סיגריה ככה בכיף.

shno

New member
זה בדיוק הקושי...

שבסה"כ בא לי סיגריה עם הקפה, או בהפסקה, או סתם לפני השינה, אבל אי אפשר (כי אין...) וזה מה שקשה. גם אני לא בבולמוסים של אכילה ועצבים וכאלה - סתם קצת חסר שקט ועדיין רוצה סיגריה... אני מקווה שבסוף ההרגשה הזאת עוברת, כי כבר 15 יום שאני מחכה לה. שיהיה בהצלחה, ואמנם הפורום מנומנם אבל אני נכנס מדי יום ותמיד שמח לראות הודעות חדשות ומקווה שהמקום יתעורר קצת לחיים!

SimpleMe

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo70.gif

כל הכבוד על הבנת המצב.. ובהצלחה עם ההפסקה
תשמרו על זה גם אחרי שיבוא הבייבי המיוחל

shno

New member
תודה רבה! מקווים להצליח לא לחזור

לעשן גם אחרי הלידה.

למעלה