תאחלו לי בהצלחה

dead hero

New member
תאחלו לי בהצלחה

עם תחילת שנת הלימודים הקרובה שלי בי"א (כן כן תצחקו כמה שאתם רוצים על זה שאני סתם איזשהו דנדש בן 16...) אני מתחיל ללמוד קונג-פו! אני בטוח שזה לא הולך להיות סתם עוד שלב בחיים שלי, בינתיים אני עסוק בהתכוננות נפשית לשיעורים ובניסיון לשחזר את מתי מעט הידע שלי בקראטה

בהצלחה

אני בטוחה שתגלה שאומנות לחימה משפיעה על החיים בצורה מאד עמוקה. וסלח לי שאני מכשפה גועלית (הי, גם זאת פרנסה, כן?) אבל לא נראה לי שיש הרבה טעם בהתכוננויות נפשיות ובשיחזור טכניקות קרטה. תבוא עם ראש פתוח ונכונות להשקיע, ואם מצאת מורה טוב אז לא צריך יותר. במיוחד בגילך שהגוף כל כך נוח ללמוד תנועות חדשות. הלוואי שאני הייתי מתחילה בגיל 16. (טוב, כשאני הייתי בת 16 היו פה רק יתושים וביצות...)

גם אני התחלתי בגיל הזה! ../images/Emo6.gif

אבל לא ענית על השאלה שלי: איזה סגנון?

ל daed hearo + סיפור קטן.

מה שאמרה מיתר (ה"מכשפה הגועלית"
) לגבי ההתכוננות שלך לקראת האימונים, מזכיר לי סיפור זן: אומן לחימה אחד, החליט ללמוד אומנות כלשהי (שהוא אינו מומחה בה), אצל מאסטר גדול. הוא צעד אל ההרים, התדפק על הדלת, וביקש מהמאסטר לקבל אותו כתלמיד. המאסטר לא הסכים, והאומן לחימה סיפר לו על כישוריו בתחומו. המאסטר הזקן (שכחתי לספר שהוא זקן...), הכניס אותו לביתו והציע לו לשתות. הוא הגיש לאומן כוס והתחיל למזוג לתוכה מים. מילא ומילא עד שהמים כבר נשפכו מהכוס. "מה אתה עושה?" שאל אותו האומן. "אתה בדיוק כמו הכוס הזו" ענה המאסטר, "אתה מלא בידע (או יותר נכון חושב כך" ואינך מסוגל לקבל ידע אחר..." כוונתי בסיפור הזה - שאתה הולך ללמוד משהו שונה, משהו שאין לך ניסיון בו. אל תנסה להשוות או לחשוב על האימונים שיהיו לך "בראש של קראטה". לא בגלל שקראטה זה לא טוב, אלא בגלל שזה לא מה שתלמד. נקה את ראשך ונפשך מהידע שלך, ותהיה מוכן לקבל מה שילמדו אותך. וחוץ מזה, שהיה לך
מכל ה
סלבו

שיקה

New member
סלבו - שפתיים ישקו !!!

ובעניין המנורה הכחולה - אני חושב שיש סיכוי לארגן לך איזו מנורונת.... מתי אתה חוגג יומולדת, סלבו ?

למעלה