תאחלו לי בהצלחה.. :)

תרנגולת

New member
תאחלו לי בהצלחה.. :)

אל תשאלו כלום.. תאחלו לי בהצלחה.. תחזיקו לי אצבעות. בבקשה. (עופרי עופרי.. אני מ.. מפ..ממפחדדתת..) שלכן, תמיד תמיד. תרנגולת.

תרנגולת

New member
אה.. זה תלוי..

אם אני אצליח או לא.. ו.. מתי. כן. אם יהיה מה לספר, אני אספר לך באיי סי.

מייק 48

New member
תוגי מותק - מחזיק לך אצבעות...

תרנגולת חומד, לא חשוב מה את עושה אבל אני איתך ומאחל לך הצלחה גדולה... מחזיקים לך אצבעות, כולם וגם אני הקטן... אל תפחדי חומד, אנחנו איתך בקרב... שלך באהבה תמיד מייק

תרנגולת

New member
מתווווק

תודה :) אני לקרב. כן לפחד- ולהיות אמיצה ולהתגבר עליו.. על הפחד. :) תרנגולת משקשקת..

אמנם באיחור...כרגיל...אבל

מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם - במה שזה לא יהיה. וגם אם את ממשששקקששקקתתת או תופסת רגלים קרות, תזכרי תמיד שאנחנו פה כולנו מאחורייך שומרים שהכל יהיה בסדר ואוהבים אותך כל כך - מה שלא יהיה. ואני פה מחזיקה לך אצבעות....לבטח הארוע כבר עבר, אבל...להזיק זה לא יזיק. אוהבת אותך ותמיד מאחורייך באש ובמים מאיה

עופרי-

New member
מתוקה שלי!!!!!!

אני כל כך מקווה שהיה בסדר. אני עמוסה כל כך בעבודה ובוקשי נושמת...אבל תמיד זוכרת. היום יום שני!!! מה חשבת? ששכחתי??? חמודה, תודיעי לי איך היה. בינתיים באיי סי. את הסופית רק, אבל רק, בטלפון.

תרנגולת

New member
ווווייייייייי תודה. :)

אני לא אספר אם היה רע או טוב. אבל. חלקכם לא איחרו- פשוט לא קראתי. תודה. מקווה שהאצבעות שלכן עזרו לי (ולא בדבר הרגיל שמשתמשים בהן!!). תודה. תודה. תודה. אוהבת אתכן. שיהיה לי בהצלחה. אמן אמן ואמן. מקווה שיהיה בסדר. שלכן, אני... :)

למעלה