חסכון בתאורת רחוב
א. תודה לכל המעדכנים. אכן, רצוי לעדכן אותי ישירות. אפשר ורצוי לאי מייל. ב. המערכת הישובית מתוכננת לפעול באחד מחמישה מצבים: 1. פיקוד ידני. 2. פיקוד באמצעות תא פוטואלקטרי המדליק את התאורה בשעות החשיכה. חסרונו מתבטא בעיקר בחורף, כאשר הוא מדליק את המערכת בימים מעוננים ללא צורך. 3. פיקוד באמצעות "שעון שבת" המדליק ומכבה בהתאם לתיכנות מוקדם. חסרונו מתבטא בתקופות המעבר עת היום והלילה משתנים במהירות. 4. פיקוד משולב של תא פוטואלקטרי ושעון שבת המחוברים ביניהם בטור, כלומר, שניהם חייבים לאשר למערכת להדלק (כשיש מספיק חושך וכשהשעות מאושרות להפעלה). את האפשרות הזו כבר הפעלנו, ואם יש טעויות או שינויים בפועל נא לעדכן אותי, כאמור. 5. בנוסף על האפשרויות דלעיל ניתן להפעיל רק שני שליש מהמערכת החל משעה מסויימת (נניח, מחצות הלילה עד הבוקר). למתעניינים: מדובר על הפעלה של שתי פאזות מתוך השלוש. אפשרות זו הינה תיאורטית כרגע, מכיוון שצריך להתקין מגען מתאים בארונות הפיקוד. אייל תמיר קיבל על עצמו בהתנדבות (ראוייה לשבח!!!) להתקין את הדרוש ולהפעיל את המערכת בהתאם. אני מקוה שאייל ימצא את הזמן המתאים בקרוב להתקנות ואז נחסוך עוד.