תאורת לד 12V או 220V?

JLO222

New member
תאורת לד 12V או 220V?

אני מבצע הנמכת תקרה ומעוניין לשלב ספוטים מבוססי לד. החשמלאי שלי ממש מתעקש על גופים מבוססי 12V ולא 220V שהם נפוצים יותר.לטענתו מתח החשמל בישראל לא יציב מה שגורם למנורות להישרף מהר.יש לציין שאין לו עניין מסחרי מכיוון שאני רוכש את הספוטים באופן עצמאי.מה דעתכם?
 

bar strauss

New member
12V בLED יותר נפוץ

צודק החשמלאי. ה12V נפוץ יותר ואם מדובר על 220V יש בעצם שנאי מוריד מתח. מכיוון שאתה לא יודע מה איכות השנאי הפנימי אין ערובה שהמוצר ישרוד כמו LED 12V שאתה תתאים לו שנאי בעצמך.
לכן כדי שפעם ראשונה החשמלאי יתקין לך שנאים איכותים ל12V (חשוב אלקטרונים לחיי LED ארוכים) ואש תלך ותקנה אפילו בebay נורות LED 12V . חשוב רק שהוא יתאים לך בית נורה אם חיבור שהוא נפוץ בLED בהספקים שאתם חושבים עליהם. את זה תוכל לבדוק בקלות בEBAY על ידי חיפוש LED ועוצמת התאורה הרצוייה.
 
למעלה