תאוריית הION

green lantern

New member
תאוריית הION

ION הוא הכוח החדש של קייל ריינר.. וכמו שג´ין אמרה.. יש לו את הכוח שרוב האנשים מייחסים לאלוהים....כל יכול, בכל מקום בו זמנית, הוא אפילו פטר את בעיית הרעב באוגנדה... עכשיו הסיבה למה קיילי לא יכול להישאר ION ולהישאר בחיים.. היסטוריה: אלן סקוט, הפך לסניטל- מה קרה לו? נעלם (נגמר הקומיקס) האל ג´ורדן, הפך לפארלקס- הרג את סינסטרו והטעין מחדש את השמש ומת ג´ון סטיוארט,הפך לדארק סטאר (נכון?)- פוצץ כוכב עבר לכיסא גלגלים (נוט פור לונג) גיא גראנדר, הפך לווירייר- מנהל מוזיאון... קייל ריינר, הפך לION- מה אתם חושבים שיקרה לו?

ויאגרה

New member
אף פעם לא אהבתי...

את הגיבורים עם הכוחות הבלתי ניגמרים וחסרי החולשות האילו...לא מעניין.

green lantern

New member
אם כל האהבה של לקייל ולגרינים

לדורתיהם... כי בעייני הוא כבר נהיה מעצבן.......... מה הקטע? עכשיו הוא יכול להיות בכול מקום ולפתור הכל... לפחות היו מסדרים לו קריפטונייט... קייל בהתחלה היה דמות מצויינת, מצחיקה, אם כוח מגניב.. ואז נגמרו לו החולשות... נתחיל ככה: אלן סקוט-לא יכל לעבוד על עצים (אם הוא היה לוקח גרזן ומנסה לחטוב עץ הגרזן היה נעלם), והטבעת הייתה צריכה להיטען כל 24 שעות. האל ג´ורדן (וכל מי שבא אחריו חוץ מקייל)- לא עבד על צהוב (בגלל סינסטרו שהטבעת שלו הייתה צהובה),להיטען. קייל ריינר- עובדת על הכל,לא צריכה להיטען ועכשיו גם ION.... אבל הוא היה בן תמותה (ע"ע 120)....

The Crusader

New member
למען האמת

גם אני לא ממש אוהב לקרא על גיבורים כאלה שיכולים לעשות הכל ואין להם שום חולשה אבל כמובן שבמציאות כזה כוח... ובכן לא הייתי מתנגד חחח ^_^ אגב מה זה (הראשי תיבות) של ion?

green lantern

New member
זה לא ר"ת

זה ION שזה בעיברית יון- שזה אם אני לא טועה מלקולה חשמלית ...

ויאגרה

New member
בגרות בכימיה...

אין כזה דבר "מולקולה חשמלית"...במולקולה אין אקלטרונים חופשיים, המאפשרים לה להיות חשמלית. יון, אם אתה מעוניין לדעת, הוא אטום טעון במטען חשמלי חיובי (מחסור באלקטרונים) או טעון מטען שלילי (עודף באלקטרונים).

למעלה