תאוריית הקשר

skeep

New member
תאוריית הקשר

בזמן האחרון אני מוטרד מאוד מהשיר שבטח כולנו מכירים: "בן לוקח בת ובת לוקחת בן". האם אני היחיד ששם לב לשטיפת המוח והמניפולציה שהשיר עושה בילדים רכים שעוד עלולים לצאת סטרייטים? האם רק אני חושד שמדובר בקונספירציה של הממסד והשיטה? מעבר לזה יש כמה דברים נוספים שמטרידים אותי בשיר הזה. אני לא כל כך מצליח להיזכר בשורה השניה של השיר: "הרבי אמר........." מישהו יודע מה הוא אמר? מי זה הרב הזה? הוא אורתודכסי קונסרבטיבי או רפורמי? ועוד דבר חשוב: מי כתב את השיר המופלא ושל מי הלחן?

BlueCat

New member
"הרבי אמר: צריך להתחתן!"

עוד שטיפת מוח... אני אישית די מתנגד בשלב הזה של חיי לממסד הנישואים, אבל מי אני שאדע?

MARMELAD

New member
לא חסרים שירי שטיפת מוח כאלה

אבל אני באופן אישי חושב שהם לא ממש מזיקים. סה"כ שיר ילדים טפשי. בפורום הורות הומולסבית היה דיון שלם על הנושא הזה... אני מבטיח לחפש ולתת לינק.....

Lizz

New member
סטרייטים במדיה

..וכל סרט מטופש שיש בו במקרה זכר ונקבה, ברור שבסוף יהיה ביניהם משהו, וכל סרט או סדרה שיש בו שני זכרים שגרים זה עם זה ומתנהגים כאילו הם נשואים (סטארסקי והאץ´, סנטינל) ברור שהתסריטאים יכניסו לאחד מהם דייט עם איזו בחורה... משהו כמו 99.9 אחוז מהנשיקות על המסך הקטן הן סטרייטיות ומעצבנות. לא שיש לי משהו נגד סטרייטים, אבל די כבר, כמה אפשר לראות את זה בכל מקום? מה שהם עושים בפרטיות בביתם זה עניין שלהם, אבל להפיץ את זה ככה במדיה ולגרום לנפשות רכות לחשוב שזו הדרך היחידה והנכונה...

סטארסקי והאץ´ מתנשקים? ../images/Emo5.gif

יש לך עוד רעיונות מעזעזים??? יגאל שילון ויצפאן? מריל סטובינג וגופר? קרמיט וגונזו? Jake and the fatman? פיסטוק וחביטוש? אורנה ומשה דץ? (סלאש אמביוולנטי משהו) (וסליחה שמרבית הרשימה אינה מיועדת לעוללים בני יומם אשר לא יודעים שלא מזמן בטלפון היו חוגות עגולות ולא היו SMS-ים)

Lizz

New member
הגם אתה, אלדין?!

אתה מכיר את תחביביי... וכן, סטארסקי והאץ´ הם *כל כך* זוג! איפה היית? ראית פעם פרק של הדבר הזה? ראית את הפרק שהם רוקדים ביחד?... שאר ההצעות שלך לא נשמעות לי מי יודע מה, האמת, (למרות שבדיוק אתמול, בשיחת טלפון עם ידידתי הטובה, הועלתה ההצעה של רגע עם דודלי על החבית... אך אני סוטה. מהנושא, כלומר.) בכל אופן, רוב הרעיונות שלי נחשבים למאוד רגועים והגיוניים, ונכתבו מיליוני פעמים. כמו נגיד אנג´ל וספייק. או מאלדר וקרייצ´ק. וסקינר. אממ... וכולי.

יקירתי - לא רק שאני מכיר את תחביבך

מסע נוסטלגי לעבר שלי גילה לי שמקורות הנטיה הסוטה מגעילה ותועבת שלי נעוצים עמוק עמוק בסידרת סלאש שהייתי מכור לה בילדותי (הטבחתי לגיא כבר מזמן שאני אסרוק ואשים בפורום. אולי יהיה לי קצת זמן השבוע לעשות את זה). את שואלת אותי אם ראיתי פרק של סטארסקי והאץ´? פרק?? אחד??? לא רק שראיתי את כל הפרקים במועד שידורם המקורי (והפרק עם קללת הוודו גרם לי לכמה לילות של נדודי שינה), אפילו יש לי חולצת סטארסקי והאץ´ איתה אני הולך גאה בלילות הקיץ החמים. אבל לחשוב על שני גושי השיער האלה בתור "זוג"? ברררר.... נימי הדם באיבר מיני נחסמו למעבר במשך כמה שעות רק מהמחשבה על זה. הזוגות האחרים שהצעת הם הרבה יותר יאמיים. (כן כן, אני שטחי ושופט אנשים על סמך החיצוניות שלהם. במיוחד אם הם שחקני טלוויזיה או קולנוע). אגב רגע עם דודלי, מרמלד אוסר ובצדק לעשות אאוטינג, אבל מי שיודע יבין שזו אחת מהסדרות הקוויריות ביותר בהיסטוריה של הטלוויזיה העולמית. לסיכום: לא התכוונתי לבזות את מוסד הסלאש - נהפוכו. I´m just a soul whose intentions are good Oh lord, please don´t let me be misunderstood

Lizz

New member
אכן, הם מכוערים..

וגם די טיפשים לפעמים, אך הם רומנטיים ונשואים להפליא! (לפעמים אני כזו בחורה סטיריאוטיפית שבא להקיא). בכולופן, בא לך צ´אט?

Lizz

New member
איך לא שמתי לב קודם

אורנה ומשה זה לא סלאש. אלא אם מישהו עשה ניתוח ולא סיפר לי. :) ודרך אגב, על איזו סדרת ילדות סלאשית ורבת השפעה דיברת קודם?

עד שלא יוברר סופית

מי זה מה בזוג המוזר הזה הם נחשבים כסלאש בקטגוריה של "ג´נדר מטושטש". את הסדרה את בטח ממש לא מכירה (מדובר בקומיקס דל תפוצה) אבל החשיפה הראשונה בפורום תהיה בעוד מספר ימים (תני לי רק כמה שעות על הסורק).

spainbar

New member
Fuzzy gender זו לא דמות מהחבובות ?

ומה רע בקרמיט וגונזו ????? 2 דמויות על..... :} ס´

ברור שמשרישים בילדים נטיה

לנורמטיביות, אבל זה לא מתבטא רק במיניות, והיות שרוב האוכלוסיה הטרוסקסואלית, אז זה לא כזה מטריד אותי. באוטופיה שלי (שמעצם הגדרתה כ"אוטופיה" בלתי אפשרית), לא רק שמיניות לא תגרר להגדרות, כולם יזרמו ובמקום לשפוט עצמם בתוך מסגרת שתגביל את בני זוגם, יתייחסו לפרט ולא אל מינו (הדגמה: "אני הומו ומזדיין עם בנים" לעומת "אני עצמי, עכשיו אני עם גבר א´. אם אני מחר אהיה עם גברת ב´, זה לא משנה את מי שאני, כי אני לא בתוך מסגרת מכלילה"). מומין בלה. צריך ללמוד לנסח מחשבות מופשטות יותר טוב.

למעלה