תאוריות לסיום העונה השמינית

riktal

New member
תאוריות לסיום העונה השמינית

איך לדעתך תסתיים העונה? האם מישהו (כרגיל) ימות? האם הסוף יהיה (לשם שינוי) שמח?
זרקו תיאוריות ורק לא לשכוח לסמן
בכותרת לאלה שעוד לא צופים בעונה

Ayelet 363

New member

מניחה שמישהו ימות, אבל אין לי ניחוש מי.
אני חושבת שהסוף לא יהיה שמח, אבל לא בטוחה כמה עצוב. אני חושבת שהוא יהיה עצוב בעיקר כי אני חושבת שהסוף יהיה אחרי המבחן השלישי, אבל לפני סגירת הגהינום.

משי22

New member
אבל

זה לא אמור לקרות אוטומטית?... כאילו ברגע ששלושת המבחנים נעשו, שערי הגיהנום נסגרים? מה עוד צריך לקרות?

Ayelet 363

New member

אה, חחח... משום מה חשבתי שרק אחרי המבחנים אפשר לעשות את זה. לא יודעת למה חשבתי כך.

יכול להיות טוויסט נהדר אם השד שהם יטהרו יהיה קראולי. במיוחד בגלל שהוא לא ירצה את זה. גם קשה לי לחשוב על שד אחר שאפשר לטהר, אא"כ יביאו איזו דמות שד חדשה, אבל זה לא מרגיש לי נכון... זה צריך להיות שד שאנחנו מכירים, אחרת הרבה מהחוזק של המבחן מתבזבז לדעתי.

אני תוהה מה נסגר גם אם הטבלט של המלאכים. כרגע זה אצל קראולי, מה הולך להיות עם זה? גם אם זה מה שמנע מנעומי לשלוט שוב בקאס, מה יקרה עכשיו כשהוא כבר לא במגע ישיר עם זה כל הזמן?

אני מאוד מפחדת שיהרגו את קווין בסוף העונה, ושקאס יפול. ויש לי הרגשה ששני הדברים הולכים לקרות
אבל אני מקווה להתבדות.

Ayelet 363

New member

לא חשבתי על זה קודם, אבל עכשיו אני מאוד מקווה שזה יהיה קראולי. זה רעיוון כל כך אדיר!

Ayelet 363

New member
רעיון

אני מקווה שהוא לא נכון. אני גם לא ממש מאמינה שזה יקרה...

מה אם מישהו איכשהו יגיע לגהינום בטעות, ואז יסגרו את הגהינום?

משי22

New member
מה אם

הם יצליחו לסגור גם את שערי גן עדן למלאכים, אבל לפני כן קאס יפול (כמלאך) ויחיה כאדם רגיל בכדור הארץ? וסוף סוף יהיה משוחרר לנצח מכל המניפולציות המגעילות של כל המלאכים, ולא יצטרך להקרע כל הזמן בין "חובה" והתפקיד שלו כמלאך, לעומת מה שהוא באמת רוצה לעשות?

האמת שלא כל כך ברור לי למה קאסטיאל מסתיר מכולם את הטאבלט, ומה הוא מתכוון להשיג בזה. הוא רוצה שאף אחד לא יסגור את השערים? הוא רוצה לסגור אותם בעצמו? הוא מפחד שהמלאכים הבכירים ילחמו זה עם זה על הלוח ורוצה למנוע את זה? ולמה הוא לא מוכן לתת את זה גם לדין? הוא אומר כל הזמן "זה לא מיועד לכם", אבל מי קבע בדיוק שזה מיועד לו? אולי גם הוא סתם השתלט על הלוח בלי רשות?

זהו, אני גם ממש מחכה להסבר על הטאבלט מקאס. הוא כל הזמן אומר שזה לא מיועד לאף אחד, אבל אני דיי בטוחה שדין ישאל אותו על זה בפרק הבא ואני מאוד מקווה שנקבל תשובה ברורה.

ובקאס נפול יש המון פוטנציאל, אבל זה יכול להיות ממש ממש רע. אז אם יטפלו בזה טוב אין לי בעיה שזה יקרה, אני פשוט מפחדת שזה יהיה פתח להמון אנגסט מיותר ורחמים עצמיים... אז אני מעדיפה שלא יגעו בזה בכלל X:

משי22

New member
אני באמת מצפה

שלא יהיה סוף, והעלילה תמשיך גם לעונה הבאה, כי אני באמת לא רואה איך הם הולכים לגמור את זה עם עוד 2 פרקים בלבד, וגם נראה לי מוזר לחשוב שבעונה הבאה לא יהיו שדים בכלל. לדעתי המאבק בין קראולי לאחים עוד לא הגיע לשיא שלו.

מישהו ימות- סביר להניח, אם כי לא בטוח שהוא ישאר מת... אני מהמרת על קווין, מה כבר יש לעשות איתו, אחרי שהוא פענח להם את שלושת המבחנים?

בקשר לשד שיחזירו אותו למוטב- באמת שאין לי מושג, כי אני ממש לא רואה את קראולי משתנה, ואין עוד שדים שאכפת לנו מהם. זה יהיה ממש לא שווה אם הם יקחו שד סתמי מהרחוב... חבל שמג כבר מתה, היא הייתה יכולה להיות אידאלית לזה.
אני באמת חושבת שהם צריכים לעשות את זה בצורה רצינית ולא מחופפת, כי זה ברור שהמבחן הזה אמור להיות הקשה מכולם. לכן, מבחינתי הכי טוב שהעונה הזאת תגמר במתח- איזהשהוא עימות בין קראולי לווינצ'סטרים שבסופו הם יצליחו לברוח ממנו, ואת כל העונה הבאה הם יקדישו בשביל המבחן השלישי, ורק בסופה הם יצליחו... משהו בסגנון עונה 2-עונה 3, שבסוף עונה 2 הם גילו את הבעיה, שלדין יש שנה לחיות, וכל עונה 3 ניסו למצוא לזה פתרון (רק שהפעם הם יצליחו בסוף, ודין לא ימות
)

למעלה