תאוריה

simpsonfreak

New member
תאוריה

אני היחיד ששמע על התאוריה שהארי פוטר הוא סכיזופרן ושמגלים בסוף שהארי בכלל בבית משוגעים.

mjlk

New member
לא, גמאני חשבתי על זה

שהוא פשוט מתעורר.. והכל חלום...

אין מצב

רולינג בחיים לא הייתה עושה את זה - כותבת סדרה של 7 ספרים שבסוף מתברר שכולם היו חלום. בחיים לא. וחוץ מזה יש גם הוכחה שלא: מה עם כל הקטעים בספרים שהארי לא נמצא בהם? גם הם היו חלום? אין מצב, ואדיוט מי שחושב שאולי זה יכול להיות שזה יקרה. אין סיכוי, גם לא אחד לאינסוף. פשוט אין.

sky44

New member
אני לא חושבת

למרות שבשבת חברה שלי אמרה לי שהמומינים זה הכל חלום של סנופקין והוא מתעורר בבית יתומים והוא ממש עצוב, אבל לא שדרו את בישראל כדי לא לאכזב את הילדים, אז לך תדע...

mjlk

New member
רגע.. אז את בעצם אומרת

שיהיו שתי גרסאות לספר השישי??? "הגרסא לאלו שלא רוצים להאמין שהכל חלום של הארי ולא רוצים להתאכזב" ו"הגירסה למתאכזבים! לאלה שרוצים להתאכזב עד עמקי נשמותיהם" ??

City Of Angel

New member
באמת?!? לא נכון...

את עובדת עליי בקשר למומינים... סנופקין בבית יתומים
זאת תיאורי נחמדה והזויה (ומי שרואה "באפי" יודע שהיא לא כזאת לא הגיונית) אבל מן הסתם היא לא יכולה להיות.

ספירלי1

New member
זה נכון../images/Emo7.gif

ב"ה יש לי חברה שאמרה שהיא ראתה את זה בחו"ל. הרסו לי את הילדות! סנופקין לשלטון!

יווו...איזה מסכן סנופקין!..../images/Emo10.gif

עזבו, אני די בדיכאון וכל דבר מעלה לי דמעות.........

רעגוגית

New member
אין מצב../images/Emo187.gif../images/Emo15.gif

רולינג היא הסופרת הכי מוכשרת בעולם (לדעתי ולדעת רבים) אז אין מצב כזה.. זה סוף כל-כך מטומטם שהיא בחיים לא תעשה אותו.... תמיד שלא יודעים איך סוגרים סיפור (בדר"כ קצר ולא מעניין) אז עושים שהגיבור מתעורר אבל אין מצב! 7 ספרים הלכו סתם?!?!?! אין מצב.. נ.ב היום יש לי יומולדת..
ולמי שחוגגת.. יום אישה שמח!!

tamar05

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

ברור שרולינג לא תעשה את זה. זה יהיה ממש מטומטם. מה?! המומינים היה חלום?! אני בדכאון רציני עכשיו, מסכן סנופקין.

מה יא

New member
גם לי היה../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

תאריך שולט
מזלטוב גם לך

למעלה