תאוריה!!!

EX300

New member
תאוריה!!!

תגידו, האם השאלות בתאוריה לקוחות כולן מ"בנק השאלות" שמקבלים עם החוברת ללימוד נהיגה שיש בה 30 מבחנים? ועוד שאלה, באיזה שיעור בערך הגעתם למצב של תפעול מושלם של הרכב(מבחינת ההילוכים הגז הקלאץ ההגה, לא כולל חוקי תנועה...)

sardin

New member
לתאוריה .. יש גם אתר טוב..

שיש בו.. מלא מלא מלא שאלות ותשובות שיעזרו לך... אני מציע לך שתילמד עם 2 ספרים... כי כול ספר מסביר קצת שונה... תילמד כול מילה בספר כי על כול דבר יהיה שאלה...

idandi

New member
ובשיעור 2 התכוונתי שלא הכול הלך

פרפקט אלא שההילוכים עברו כמו שצריך ולא ממש התבלבלתי חוץ מאיזה פעם פעמיים של כל הקטע בין להעביר לשני ואז העברתי בטעות לרביעי שזה קרה פעם אחת ואז המורה תיקן אותי ומאז לא התבלבל לי כלום ולא נכבה לי האוטו

idandi

New member
אופס שכחתי להוסיך בקשר לבנק השאלות

השאלות לא מועתקות משם מילה במילה אבל יש שאלות ממש ממש דומות בתיאוריה עצמה. אל תשכח בלוח תמרורים ללמוד את תמרורים 15-16 הם חשובים כמעט בכל תיאוריה שואלים על שתי התמרורים האלה יש לציין שהם תמרורים המורים אותו דבר אך אחד מונח בדרך הצדדית שמתחברת עם הכביש המהיר והשני מונח בכבוש המהיר תודה, עידן.

mc bige

New member
אי אפשר להגיד שאני נוהג מושלם

ומסתדר עם הכל אבל אני נוהג בסדר גמור..לא נכבה לי האוטו ואין לי בעיות של מתחילים...אז אם זה נקרא תפעול מושלם...אז הגעתי לתפעול מושלם בערך בשיעור 14 משהו כזה אני עכשיו שיעור 25

EX300

New member
עוד שאלה קטנה!

אם אני קראתי את החוברת ועברתי על כל המבחנים בבנק השאלות אני מוכן מספיק לדעתכם? בנתיים עברתי על 10 המבחנים הראשונים(חוקים תמרורים וכל זה) ויש לי לא מעט טעויות- 1- 0 2- 2 3- 1 4- 1 5- 1 6- 1 7- 2 8- 2 9- 2 10- 3 האם נראה לכם שאני מוכן?????????????????????????????????

למעלה