תאוריה

driver2b

New member
ודאי

כל הנושאים הקשורים לתקנות התעבורה ולהתנהגות בדרך, כגון פניות, זכות קדימה, שמירת מרחק וחניה, וכן נושאים הקשורים להתנהגות הנהג (אלכוהול, עייפות...) ולתנאים מכבידים (גשם, רוח...) ונושאים טכניים (רשיונות, נהג חדש וכו'). דווקא מנוע (יחסית) מופיע פחות, למרות שבד"כ מופיע. בקיצור - יש עוד הרבה נושאים פרטי לתמרורים, מנוע ואורות.

רואייי

New member
ועוד שאלה

איך אפשר לדעת אחרי 3 שיעורים אם המורה שלי הוא מורה טוב או לא? היום הוא התחיל להסביר לי על הילוך ראשון על הבלם ועל הקלאץ'. הוא מורה כבר 27 שנה ועומד בראש בי"ס לנהיגה שפתח בזמן האחרון, הוא ומורים אחרים. תלמידים לא חסרים לו, מהשיעורים שכבר עברתי אצלו ראיתי שלפני היו תלמידים וגם אחרי. בקיצור, איך אני אדע אם הוא מורה טוב וכדאי להמשיך איתו?

רואייי

New member
ועוד שאלה

איך אפשר לדעת אחרי 3 שיעורים אם המורה שלי הוא מורה טוב או לא? היום הוא התחיל להסביר לי על הילוך ראשון על הבלם ועל הקלאץ'. הוא מורה כבר 27 שנה ועומד בראש בי"ס לנהיגה שפתח בזמן האחרון, הוא ומורים אחרים. תלמידים לא חסרים לו, מהשיעורים שכבר עברתי אצלו ראיתי שלפני היו תלמידים וגם אחרי. בקיצור, איך אני אדע אם הוא מורה טוב וכדאי להמשיך איתו? נ.ב תודה על התשובה לשאלה הראשונה!

למעלה