תאוריה

hilehman

New member
תאוריה ../images/Emo58.gif

תאוריה לגבי ה"מורד".. יש מצב שה מייקה? הוא אמנם צעיר, אבל יכול להיות שהוא עובד עם מישהו.. יש לו כוח לעשות את כל מה שהמורד עשה עד עכשיו... הוא יכול לצוטט לסוכנים, להשתלט על מצלמות, לכתוב הודעה מאמצע שומקום לטרייסי... הוא יכול לדעת איפה הם נמצאים, אם הם באים לקחת אותו, לשתק מערכות מחשבים, להדפיס תעודות זהות...-בקיצור-מסביר איך כל מה שהיה עד עכשיו נעשה.. לדעתי הגיוני.. ואולי הוא עובד עם מולי, ובכלל ידוע מה הולך עם כולם...

Freemee

New member
יש מצב...

נכון שזה מצד אחד מעפן אבל מצד שני גם יכול להיות טוב.. נחיה ונראה

ehofi1

New member
אני חושב

שזו אישה שהיתה פעם עם זה שיש לו קרינה רדיואקטיבית כשהוא התבודד באיזה מדבר והיה לה את הכוח הזה להוריד כל מידע שהאי רוצה מלווינים וכאלה וגם להתחבר לאינטרנט באמצעות המוח שלה...

shlomi 1980

New member
נראה לי יותר מייקה

עד כמה שאני זוכר האישה הזאת היכולת שלה הייתה יותר לכיוון של קריאה וכתיבת מידע דיגיטלי מכל סוג ולא שליטה עליו ברמה של הישטלטות על מצלמות ומחשבים

ehofi1

New member
האמת שהיא הופיעה ממש קצת בסדרה

אז לא יודעים עליה הרבה. יכול להיות שזה מייקה באמת אבל רק אם הוא פיתח את הכוח שלו שהוא לא חייב לגעת במכונה(או המחשב) כדי "לדבר" איתה כי פעם הוא היה חייב לגעת לפי מה שאני זוכר...

necky

New member
../images/Emo58.gif

נכון שכחנו את מולי באמת יכול להיות ששניהם עובדים ביחד ולכן מייקה יודע איפה כל אחד נמצא

למעלה