תאוריה שלי. תקראו ותגיבו.

Awaken

New member
תאוריה שלי. תקראו ותגיבו.

יש את כל הקטע הזה ש-"התקופה של מיידן עם בלייז ביילי היא בושה ללהקה". אינני מסכים. נכון, זאת לא הייתה אחד מהתקופות הטובות של מיידן, אבל להרחיק לכת ולהגיד שזה היה חרא לגמרה זה להגזים. אישית אני חושב שיש אלבומים של מיידן הרבה יותר גרועים משני האלבומים שהם הוציאו עם בלייז. סה"כ הקול שלו מאוד טוב, פשוט לא מתאים למיידן כל כך. השירים Futureal ו- Man On The Edge הם בין השירים האהובים אלי של מיידן. נכון שההרכב הנוכחי שלהם הוא השילוב המנצח, אבל אני לא חושב שהתקופה עם בלייז הייתה בזבוז, זה פשוט היה שלב פחות מוצלח באבולוציה של הלהקה. בנוסף לכך, אני טוען שהתקופה הזאת לא הייתה פחות טובה בגלל עזיבתו של דיקינסון, אלא בגלל עזיבתו של סמית'. סביר להניח שכולם כאן לא יסכימו איתי, אבל זאת דעתי.

Awaken

New member
תיקון

*אני טוען שהתקופה הזאת הייתה פחות טובה...*

Awaken

New member
בעע עוד תיקון...

תתעלמו מכל מה שכתבתי מ:"בנוסף לכך" והלעה... אני יכתוב את זה מחדש: אני גם חושב שהעובדה שזאת הייתה תקופה פחות טובה בלהקה לא הייתה בגלל עזיבתו של דיקינסון, אלא יותר בגלל עזיבתו של סמית'. כמעט כולם לא יסכימו איתי, אבל זאת דעתי.

MetalliKosta

New member
זה לא שהם

דיסקים כאלה נוראיים ומן און דה אדג' באמת שיר חביב,פשוט אלה דיסקים שלא קרובים (לדעתי) לדיסקים אחרים של מיידן.

matt hensley

New member
הנה התיאוריה שלי בנושא....

התקופה עם בלייז הייתה כישלון לדעתי...עדיף היה שהם היו שותקים לכמה שנים ואז מוציאים שוב דיסק עם ברוס או עם סולן יותר מעניין... תראו,מבחינתי שנות ה-90 של איירון לא היו משהו חוץ מכמה שירים חביבים... מפני שהם ניסו לשחזר את ההצלחה של שנות ה-80 במחיר היצירתיות שלהם ויצרו יותר מדי שירים שנשמעים אותו דבר או לא מחדשים כלום.... התקופה עם בלייז רק הקצינה את זה ובלייז ניסה בכוח להישמע כמו ברוס דיקינסון מה שעוד יותר נתן את תחושת ה:אנחנו מנסים בכוח לחזור לתקופת ההצלחה שלנו עם ברוס.מהדיסק קאמבק(brave new world) הם חזרו לחדש במה שהם יכולים ולהרכב המצליח ביותר+.

Awaken

New member
הוא בכלל לא ניסה להשמע כמו ברוס....

הקול שלו היה שונה לגמרה מברוס, לא ניכר בו שום נסיון להשתוות לברוס, היה לו קול אחר, עם רמה אנרגטית שונה לחלוטין ואופי אחר לגמרה.

matt hensley

New member
הקול שלו מאוד נשמע כמו של ברוס...

ואין לו שום יחוד בקול שלו...זה שטויות.... תנסה להקשיב לשירים איתו הרבה ותשים לב לזה בסופו של דבר... הוא היה חייב להישמע כמו ברוס כי חלק גדול מהמוסיקה של מיידן עובד על הקול של ברוס.

Awaken

New member
תגיד אתה חרש???

אין שום קשר קלוש.... הקול של בלייז הרבה יותר עוצמתי ובאס...

matt hensley

New member
טוב...מה שתגיד

אתה דבק לשטויות שלך בלי לנסות להקשיב לאחרים... יש לביילי קול טוב ואם יותר באס אבל הוא מנסה לשיר בתבנית הקולית של ברוס דיקינסון כי רק ככה השירים של מיידן נשמעים טוב..תקשיב לדוגמא לfutureal אם אתה רוצה להמשיך את הויכוח שלך לי הודעה אישית כי חבל לפוצץ את הפורום על הויכוח הטיפשי הזה

MetalliKosta

New member
לא מסכים

אני יודע שהרבה אנשים לא חושבים ככה,אבל לדעתי האלבום פיר אוף דה דרק הוא דיסק טוב מאוד,אולי אחד הטובים שלהם אפילו.

Awaken

New member
אהההההההה

לזה שהוא אמר שהאלבומים בשנות ה-90 לא היו טובים?

matt hensley

New member
תשמע..לגבי פיר אוף דה דארק...

אני באמת שלא יכול לשפוט כי לא שמעתי אותו אלא רק שמעתי שתי שירים... ויכול להיות שהוא טוב...אבל בכלליות שנות ה-90 לא היו פסגת הקריירה והיצירה שלהם....

LordOfSpells

New member
לא מבין כמעט כלום במיידן

רק מכיר שמות של שירים...ואני אוהב את כולם פחות או יותר...אין שירים גרועים... איזה מזל שראיתי שהמנהל של הפורום נתן לינק בפורום מטאליקה...אחרת לא הייתי מגיע לפה.. עכשיו אולי אני אתחיל להשכיל, כל מה שאני יודע זה שסטיב האריס הוא אבן הבסיס ללהקה והשאר פחות חשובים... רשימת שירים שאני מאוד מאוד אוהב: Out of the Silent Planet Blood Brothers Mother Russia Blood on the World's Hands Brave New World The Wicker Man Two Minutes To Midnight The Educated Fool Dream of Mirrors Ghost of Teh Navigator The Prisoner Drifter Prowler Remember Tomorrow Translyvania Iron Maiden The Mercenary Holy Smoke Lightning strikes twice The Aftermath Chains of Misery Bring your Daughter to the slaughter Fortunes of War Run Silent Run Deep טוב יש עוד מלא ואין לי כח...בקיצור הבנתם את הנקודה... אז אני הולך להסתובב פה קצת ולהשכיל בידע ע איירון מיידן...

Awaken

New member
אין כזה דבר "פחות חשובים"

הם כולם שילוב מנצח, הייה לוקח אחד ומחליף אותו עם מישהו אחר זה הי שונה לגמרה, הם כולם באים מזוית מבט קצת שונה על מוזיקה ודווקא בגלל השילוב הזה המוזיקה שלהם יוצאת כמו שהיא. אבל זה נכון שהאריס הוא המייסד והוא זה שכותב את רוב השירים.

למעלה