תאוריה שלי + שאלה

al19

New member
תאוריה שלי + שאלה

זהירות זה הולך להיות ארוך... אני חושב..
סורי על החפירה
אוקי אז ישבתי וראיתי חטופים את כל הפרקים שוב ושוב ושוב...
וגם בגלל שלמדתי קצט קולנוע וגם יצא לי לשבת עם חבר שלי שהוא במאי, יצא לנו להעלות תיאוריות.
עכשיו זה לא סוד וזה לא יכול להיות יותר ברור
הרי זה ברור שאו אמיעל בן חורין הכנוי עכשיו יוסוף..
או אבדעלה בן ראשיד (המחבאבל שהרג את אבא של אמיעל שהיה צעיר ולא מאמין לנאמנות של אמיעל)
הרי זה לא יכול להיות יותר ברור שאחד משניהים הוא מרגל ישראלי.
עכשיו השאלה היא רק מי.
כי שניהים לא יכול להיות לא עושים דברים כאילה בתסריטים.
התיאוריה הפרטית שלי היא שאבדעלה הוא המרגל הישראלי . (מישהו אמר הומלנד ?)
בנוסף אנכנו אפילו לא חושבים שהמפיקים והכותבים בעצמם יודעים מי משניהים הוא המרגל הישראלי (הסוכן הכפול)
נראה לי שההפקה סתם מגלגלת את הרעיון הזה.
השאלה היא מה דעתכם ?
מי לפי דעתכם הוא המרגל משניהים ?
נראה לכם שההפקה תפתח משהו חדש ותגלה לנו מי המרגל ותעשה אבולוציה לסידרה ? (כמו הומנלנד...) או שתמשוך את זה עד לסוף העונה.. כמו שבדרך כלל עושים.
עכשיו בנוסף יש פה אלמנט חשוב,
אם באמת יש להפקה את הביצים לעשות שעמיאל עבר צד והוא בעצם גם בלב שלו חלק מהארגון האנטי הישראלי אז קודם כל כבוד..
אני בתור מישהו שכותב תסריטים וסיפורים.. הייתי לגמרי לגמרי לגמרי עושה שאבדעללה הוא המרגל הישראלי ועמיאל עבר צד.
אבל צריך לזה ביצים.
למה ביצים ?
כי אם אתם סידרה ישראלית.. שמציגה חיילים חטופים שזה דבר שמאוד רגיש בארץ שלנו, ואז בכלל לעשות חייל שנשבע אמונים לצה"ל ועבד צד לגמריי.. זה באמת באמת צריך ביצים
כל העולם ואשתו יהיו נגדם בשנייה הזאתי.
לכולם זה ברור אני חושב שזה יהיה הצעד ה"נכון" מבחינה תסריטית השאלה היא אם יש להם אומץ להתמודד עם כל העולם והם הולכים עם מה שצריך, או שהם עושים לעצמך חיים טובים.
אני יגיד לכם מה אני חושב ? ומה אני הייתי עושה ?
במידה ועבדאל באמת מרגל ישראלי ,אז זה אומר שעמיאל הוא דמות גיבור טרגית, ובתור כזאתי צריכה למות. כי מה שקורה זה שנוצר פה מצב של דאוס אקס מאכינה,
הדמות תיהיה מורכבת מדי כדי לנסות להמשיך איתה את הסיפור ויצטרכו למצוא כל כך הרבה תירוצים להמשך הסיפור איתה ולכן הדרך הפשוטה ביותר זה פשוט להרוג אותה.
אם באמת הוא עבר צד , הוא כנראה ימות בפרק האחרון, כמובן שבתור גיבור טרגי, הוא ימות בצורה מאוד הירואית, (ייגן בחיים שלו על לילה אישתו או משהו כזה) ..
ואבדאלה כמובן יפרק את הארגון...
או שיש מצב שהם רוצים למשוך את זה (סדרה ישראלית איך לא ימשכו) לעוד עונה ואז מה שנראה לי שיקרה זה שעבדללה יפרק את הארגון ועמיאל ישאר בחיים ויפתח עוד ארגון או יתחיל את הארגון מחדש... משהו בסגנון
המצב השני כמובן זה שעמיאל הוא המרגל הישראלי, ואז זה גם מעלה את השאלה של מה עם לילה,
יכול להיות שהם יהיו הוליווד בסדרה ויעשו שעבדאלה יחטוף את לילה, ויכריך את עמיאל לשתף איתם פעולה, או שאיכשהוא יגלו שהמוסד אחראי להפעלה של ג'מאל איכשהוא, ואז ג'מאל היה מרגל ישראלי והעביר את התפקיד לעמיאל...
או ששניהים מרגלים... ואז הם הרסו את הסדרה.

בקיצור לא נראה לי שהם בעצמם יודעים את התשובה לזה.. זה בעיקר תלוי בביצים של היוצרים של הסדרה.
רק שלא יהיה אבודים... שהמציאו את הסוף הכי מטומטם והכי דפוק שיכול היה להיות לסדרה.

מה התאוריות שלכם ?

ועכשיו לשאלה אחרת בנוגע להומלנד.

באיזה פרק בהומלנד מגלים את ... "האמת הגדולה" ואת הנאמנות של הגיבור הראשי בסדרה ?
כי חבר שלי קודם כל גילה לי את השוס של הסדרה והוא אמר שהוא לא הרס לי כלום כי מגלים את זה בפרק השני כבר....

סמייילי

New member
צופי חטופים

יש כאן תיאוריה מטורפת והודעה מאוד מושקעת - שווה לכם לקרוא ולהגיב

לפני שקראתי הכל

יש לך טעות - המחבל עבדאללה בן-ראשיד לא הרג את אבא של עמיאל, אלא את אבא של ינון, שמתגלה בעונה הזאת כאיש בטחון שנשלח לגשש אצל יעל, האחות של עמיאל.

al19

New member
התאוריה עדיין עומדת...

התאוריה עדיין עומדת זה אפילו מחזק את זה. שהם הכניסו עוד דמות לסדרה בכח רק כי זה סדרה ישראלית והם רצו עוד דמות בסיפור.
כדאי לך לקרוא את הכל :) .. זה תאוריה מגניבה.
אבל פעם הבאה לפני שאתה חוסף פרט כזה שים
...

לא חשפתי שום דבר

הסתמכתי אך ורק על מה שכבר שודר עד עכשיו (ממילא אני לא יודע מה צפוי בהמשך)

al19

New member
לא הבנתי את ההודעה בכלל....

אבל כן התאוריה שלי זה שג'מאל (הזה שהתבגר והקריח מהמחלה שלו) הערבי שהחזיק אותם בשבי.. התאוריה הכי מעפנה תיהיה שהוא המרגל הישראלי והוא העביר את התפקיד ליוסף .. (עמיאל)...
אבל אם יש להם ביצים הם באמת יעשו ש.. אוי.. רשום בפוסט אין לי כח לכתוב את זה שוב חחח..

down under

New member
אבל מנגד מה המטרה שראש ארגון

ואו שעמיאל בן חורין (כיום יוסוף) או עבדאללה בן ראשיד הם מרגלים ישראל, אבל הם גם ראשי הארגון.
אם כך מאימתי ראש ארגון הוא מרגל?!?
מה הוא יחשוף לטובת ישראל? הרי משתילים מרגל בתוך ארגון על מנת לחסל את ראשיו ו/או על מנת לקבל מידע מהימן על פעולותיו והיכן מחסני התחמושת שלו ומיהם ראשיו וכו'.
אני עוד לא שמעתי שראש ארגון טירור הוא בעצם מרגל לטובת מדינה בה אותו ארגון טרור נלחם.

al19

New member
ברור מה זאת אומרת ?

ככה יש לישראל מידע על כל הפעולות של הארגון ....
עזוב.. נגיד אתה צודק..אתה צודק בסדר ?
זה סדרה ובתסריטים אפשר לתרץ איך שרוצים את הארועים בהם כל עוד הם נאמנים לעולם של הסריט... זה החוק הראשון בתסריטנות.
ובעולם של חטופים הם יכולים לתרץ את מה שהם רוצים איך שהם רוצים ...
אז גם אם אתה צודק.. העמדה שלי נשארת..
כי הם ימצאו לזה כבר תירוץ...

mayamor1

New member
עבדאללה המנוול.......

היי, כל הכבוד לך...אחלה תאוריות!!!! נראה לי שאחת מהן היא שג'מאל הוא הסוכן הכפול והעביר לעמיאל את השרביט אחריו.....
ואגב תיקון טעות קטן.... אבא של ינון הוא זה שנרצח ע"י עבדאללה ולא אבא של עמיאל או ששניהם נרצחו ע"י עבדאללה המנוול??? לא יודעת אם כן או לא נתעדכן בהמשך....(ינון זה סוכן מוסד שעובד עם ד"ר זאב) ויוצא עם אחות של עמיאל....

al19

New member
תודה תודה :)

מעניין אם מישהו מקשת יבוא ויגיב להודעה שלי :)
אבל תודה על התגובה :)

למעלה