תאוריה מדהימה !!!

ריקי 6

New member
תאוריה מדהימה !!!

לפי דעתי: ליה היא לא הבת של שאול !!!! נירה בגדה בשאול עוד הרבה לפני הספור שהתגלה, וכן... ניחשתם נכון: ליה היא הבת של נירה ואודי !!!! ולכן פיצצו את הנישואים שלה עם קובי - כי - ליה וקובי אחים !!! לכן ירון וליה לא אחים והם יכולים להגיע למיטה

אני חושבת שכאן דווקא יש משהו כי

תמיד מראים ששאול וליה מסתדרים וקרובים כאלה ואז חייב להיות איזה גילוי וגם ליה שונאת את אודי כל הזמן. בהחלט יש משהו בדבריך. אגב, שמתם לב שלשאול יש קעקוע?... ולפני כמה ימים היה סרט מאוחר בלילה בערוץ 2 "פוטו רומן" ודן תורן שיחק שם , זה סרט ממש ישן ואיך הוא היה נראה שם...

aYaLoLy

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

|חלב
.... לא נכון!! אם ירון וליה לא יכלו כביכול לשכב, כי הם אחים, למה שקובי וליה כן יכלו?! לא היו עושים גילוי עריות בסדרה ולכן

ריקי 6

New member
גם אני חשבתי על זה

שלא היו עושים גילוי עריות בסדרה אבל לך תדע... אולי הם יותר ליברליים ממה שנדמה לנו

Dafi the Mighty

New member
הלוואי

אני עוד מאלה שמקווים לראות איזה משהו בין שירן לרותם... אני לא חושבת שיעשו את זה, אבל הלוואי! (למרות שאני מעדיפה את רותם עם זיו)

../images/Emo24.gif

אויש, דפי, את מתוסבכת... מצד אחד, את רוצה את רותם עם זיו...מצד שני, את רוצה את רותם עם שירן... זה לא הולך ביחד!!!

לא נראה לי בגלל:

אם ליה היא הבת של נירה ואודי , ונירה הרי יודעת שקובי הוא הבעל של ליה, אז למה היא כל כך נגד ליה וירון וכל כך בעל ליה וקובי???

shahar 6

New member
../images/Emo58.gifרק שתדעו ש......

רותם וזיו יהיו יחד..... הוא ילך למכשפה להגיד לה שתפסיק את הקללה עם רותם ואז יפול לו האסימון והוא יבין שהוא אוהב את רותם......... נ.ב:ענבר וארז יהיו ביחד?!היתם מאמינים?!

עדן לוי

New member
ללולו המשוגע...

יכול להיות שגם נירה בעצמה לא יודעת... הרי היא שכבה עם שניהם והיא כנראה גם חושבת שהילד הוא של שאול...

למעלה