תאוריה, כמה כיף

מיטללל

New member
תאוריה, כמה כיף

אתם מכירים אתרים אשר יש בהם מבחני תאוריה? מלאן תודות

ChilD SouL

New member
את... ../images/Emo6.gif

תקשיבי, תלמדי מספר, זה עדיף. האתרים בחינם הם אתרים ברמה נמוכה [למרות שיש כאלה שלמדו משם ועברו תיאוריה אבל זה לא מומלץ], האתרים שהם ברמה גבוהה - דורשים כסף על מנת להרשם לאתר. תתקשרי למורה שאצלו את הולכת ללמוד - תגידי שאת רוצה להתחיל ללמוד לתאוריה והוא כבר ידאג להביא לך ספר+חוברת שאלות ומבחנים בחינם. ותלמדי מזה, יותר בטוח ויותר טוב.

מיטללל

New member
זה לא עבורי

זה עבור מכרה רחוקה
יש לה תאוריה לעבור ביום רביעי. היא עברה על הספר עכשיו היא רוצה מאגר נוסף תמצאי לי משהו טוב

ChilD SouL

New member
חצופה...

אני יכולה אבל לעשות לה הכרות עם גוגל, אחלה גבר.
בכל מקרה, רוב החינמים הם סתם בלאי [ויעידו רבים על כך], אם היא עברה על כל הספר ועל כל השאלות והמבחנים והתוצאות טובות - אני חושבת שאין לה שום בעיה לעבור תאוריה.

lsd600

New member
יש לך אידיאולוגיה מאוד קשה....

מי שלומד טוב מ"למד", יכול ללמוד דברים שמי שלומד מהספר, לא מגיע אליהם. למה נראה לך ש"למד" זה לא טוב? זה אחד האתרים הטובים... זה שרפרפת פעם או פעמיים באתר הזה, לא עושה אותו "רמה נמוכה".

ChilD SouL

New member
אהמ...

ראשית, לא זכור לי שהזכרתי את אתר למד ואמרתי אתרים חינמים בכללי - אז אל נא תכניס מילים לפי. שנית, אם כבר נכנסנו ל"למד", אז בתור אחת שניסתה ללמוד מהאתר - התאכזבתי מאוד, ובתור אחת כזו - זכותי להביע דיעה, בין אם היא לרוחך או לא. זה שאתה חושב שזה אתר טוב - אחלה, שיבושם לך. לדעתי זה אתר על הפנים. [אגב, אני מכירה לא מעט אנשים שחושבים כמוני ככה שזו לא רק "האידיאולוגיה המאוד קשה שלי". שלישית, ערב טוב.

Baby anne

New member
"למד" עזר לי מאודד!

תלמדי ותעשי מבחנים.. זה מאוד עוזר! בהצלחהה... =}

למעלה